Test de foc: un nou cuplu ajunge pe ”Insula Iubirii”

De: Cristiana Trifu / 17.09.2018, 12:01
Test de foc: un nou cuplu ajunge pe ”Insula Iubirii”
Un nou cuplu ajunge pe ”Insula Iubirii”, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1! După doi ani şi jumătate împreună, Andreea şi Gabriel decid că relaţia lor trebuie să treacă testul de foc.

Andreea şi Gabriel s-au cunoscut pe stadionul din Reşiţa, iar ea mărturiseşte că a fost cea care s-a îndrăgostit la prima vedere. Ca urmare, cu ajutorul unui prieten a făcut cunoştinţă cu Gabi, iar de atunci formează un cuplu. ”Din partea mea nu a fost atracţie la prima vedere. Mă aşteptam ca, la 30 de ani, o să descopăr o femeie matură, dar ea e un copil”, mărturiseşte bărbatul.

Cei doi şi-ar dori însă să poată comunica mai bine şi să nu se mai certe atât de des, din nimicuri, dar şi ca relaţia lor să se maturizeze. ”Nu mă simt încă împlinit, vreau să mă schimb şi pe plan profesional şi personal. Mi-aş lua o locuinţă nouă”, mai spune Gabi.
Care va fi parcursul celor doi pe ”Insula Iubirii”, telespectatorii pot afla începând din această seară, în fiecare duminică şi luni, de la ora 20.00, la Antena 1.