Test reusit pentru Logan

Apropo.ro / 03.08.2005, 17:08
Test reusit pentru Logan
La initiativa revistei ProMotor si in colaborare cu Pro TV, s-a derulat in premiera in Romania replica testului efectuat de catre Automobil Clubul German (ADAC) in urma caruia un autoturism Logan s-a rasturnat. In conditii absolut identice ale geometriei testului (asezarea jaloanelor), cu

La initiativa revistei ProMotor si in colaborare cu Pro TV, s-a derulat in premiera in Romania replica testului efectuat de catre Automobil Clubul German (ADAC) in urma caruia un autoturism Logan s-a rasturnat.

In conditii absolut identice ale geometriei testului (asezarea jaloanelor), cu o masina absolut de serie si identica cu cea utilizata in Germania, s-au constatat urmatoarele:

– atat la viteza impusa de 65km/h cat si la viteze de 80, 90 si chiar 100 km/h, Dacia Logan s-a comportat excelent, fiind in permanenta controlabila si ramanand pe traseul impus, chiar daca la vitezele de 80, 90 si 100 km/h au existat derapaje absolut normale ale trenului spate ce au dus inclusiv la daramarea unui jalon.

La volan s-au aflat Horatiu Ionescu Criste – pilot de raliu si Edwin Keleti – Editor Sef ProMotor si pilot de raliu. Ca sa nu existe confuzii cum ca ar fi nevoie de calitatile unui pilot pentru a struni modelul Logan, testul a fost efectuat cu succes si de Roxana Ciuhulescu in conditii de maxima siguranta!

ProMotor

Tags: