Thailandezii caută o stewardesă „fantomă”

De: Marian Andrei / 23.09.2013, 14:30
Thailandezii caută o stewardesă
Comisia națională a aeroporturilor din Thailanda, care investighează aterizarea de urgență a aeronavei Airbus a companiei Thai Airways Internatioanl pe 15 septembrie la Bangkok, caută o însoțitoare de bord fantomă care a ajutat la evacuarea în siguranță a pasagerilor.

Aeronava, care venea de la Guangzhou (China), a aterizat de urgență la Bangkok din cauza unui tren de aterizare defect și a ieșit de pe pistă.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo

Deși nicio persoană nu a fost rănită în timpul aterizării, panica generală a făcut ca 13 pasageri să fie răniți în cursul evacuării.

„A fost o panică extraordinară, toți pasagerii au crezut că avionul a luat foc și mulțimea s-a bulucit către ieșirile de urgență. Stewardesele nu au putul calma pasagerii și au existat mai mulți răniți”, se arată în raportul comisiei de investigare a accidentului.

„În acest timp am văzut o stewardesă îmbrăcată în costum tradiționat thailandez care, foarte calmă, care a cerut pasagerilor să se liniștească și să urmeze instrucțiunile echipajului. După evacuare nu am mai văzut-o”, este mărturia, atașată la raport, a unui pasager al aeronavei.

Cu toate acestea, toate însoțitoarele de bord ale zborului au declarat că au fost îmbrăcate în uniforma companiei aeriene, lucru confirmat și de înregistrările făcute de echipele de salvare.

Misterul a fost „rezolvat” de experții în științele netradiționale, care au afirmat că „îngerul bun” ar putea fi o însoțitoare de bord care a murit în timpul accidentului aeronavei Thai Airways în 1998.