Thalia isi face muzeu

Apropo.ro / 19.02.2002, 14:13
Thalia isi face muzeu
Se pare ca 2002 va fi un an bun pentru Thalia. Mama actritei, Yolanda Payares, a declarat presei ca proiectul (mai vechi) de a transforma "Casa de los perros" (din cartierul Santa Maria la Ribera, din capitala Mexicului), intr-un muzeu dedicat Thaliei, se va putea

Se pare ca 2002 va fi un an bun pentru Thalia. Mama actritei, Yolanda Payares, a declarat presei ca proiectul (mai vechi) de a transforma „Casa de los perros” (din cartierul Santa Maria la Ribera, din capitala Mexicului), intr-un muzeu dedicat Thaliei, se va putea materializa chiar in acest an; muzeul va gazdui lucruri personale ale divei mexicane, cum ar fi trofee, diplome, premii, albume muzicale, fotografii si haine.

Mama actritei a mai spus ca, in momentul de fata, fiica sa se afla la New York, unde lucreaza la un nou album muzical, „care va fi plin de surprize, cu teme muzicale interpretate in franceza, italiana si engleza.” Yolanda a mai tinut sa precizeze ca ThalÂ’a nu va deveni nici in acest an mama, pentru ca, deocamdata, se daruieste in totalitate muncii sale (si sotului sau, bineinteles).

SURSA : ACASA MAGAZIN

Tags: