„The Beatles – The Next Generation”, un vis frumos

De: Marian Andrei / 04.04.2012, 15:10
O declarație a lui James McCartney, fiul lui Paul McCartney, a făcut senzație în lumea muzicală. James a spus că patru dintre copiii membrilor trupei "The Beatles" intenționează să formeze un grup muzical, după modelul părinților lor.

James, în vârstă de 34 de ani, a spus pentru site-ul BBC că Sean – fiul lui John Lennon, Dhani – fiul lui George Harrison, Zak Starkey – fiul lui Ringo Starr și el însuși discută despre posibilitatea de a înființa un grup muzical care se va numi „The Beatles – The Next Generation„.

James McCartney, care are deja o carieră solo de solist și chitarist rock, a declarat că el „ar fi pentru” inființarea noii formații. „Sean a părut interesat, Dhani la fel”, a spus fiul lui McCartney. Starkey a părut mai puțin entuziasmat de idee, a precizat el, însă, „cu puțin noroc”, grupul ar putea fi înființat.

Cei patru urmași ai membrilor trupei „The Beatles” au mers pe urmele părinților lor și și-au construit cariere muzicale. Sean Lennon este un cântăreț-compozitor care trăiește la New York. Dhani Harrison și-a înființat propria trupă, „Thenewno2”, cu Oliver Hecks, în timp ce Zak Starkey este toboșar, ca și tatăl său Ringo Starr, și a cântat cu câteva trupe importante, precum „The Who” și „Oasis”.

The Beatles, compusă din Paul McCartney, John Lennon, George Harrison și Ringo Starr, a fost unul dintre cele mai faimoase și de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.