The Bourne Ultimatum – lider de box office

Apropo.ro / 06.08.2007, 17:24
The Bourne Ultimatum - lider de box office
Superspionul Jason Bourne a doborat un record de box office in primul weekend de rulare a filmului "The Bourne Ultimatum" in cinematografele din Statele Unite. Filmul cu Matt Damon in rol principal a strans peste 70 de milioane de dolari, intrecand performanta obtinuta de pelicula "The


Superspionul Jason Bourne a doborat un record de box office in primul weekend de rulare a filmului „The Bourne Ultimatum” in cinematografele din Statele Unite. Filmul cu Matt Damon in rol principal a strans peste 70 de milioane de dolari, intrecand performanta obtinuta de pelicula „The Simpsons Movie”.

„The Bourne Ultimatum” este a treia pelicula din seria cu Damon in rolul lui Bourne, dar le-a depasit pe celalalte doua in volumul incasarilor. Nikki Rocco, director la Universal Pictures, compania ce a produs filmul, a declarat ca este foarte entuziasmat de performata filmului si ca aceasta este dublata si de aprecierile foarte bune venite de la expertii in domeniu cinematografiei. Matt Damon este considerat de catre producatorul de la Universal ca fiind noul James Bond.

In acest an incasarile filmelor ce au rulat in Statele Unite au crescut cu 1.42 procente, ajugand la peste 6 miliarde de dolari. Topul incasarilor din acest weekend este deschis de pelicula cu Matt Damon, simpsonii ajugand pe locul al doilea:

1. „The Bourne Ultimatum,” 70.2 milioane de $.

2. „The Simpsons Movie,” 25.6 milioane de $.

3. „Underdog,” 12 milioane de $.

4. „I Now Pronounce You Chuck & Larry,” 10.5 milioane de $.

5. „Hairspray,” 9.3 milioane de $.

6. „Harry Potter and the Order of the Phoenix,” 9.3 milioane de $.

7. „No Reservations,” 6.6 milioane de $.

8. „Transformers,” 6 milioane de $.

9. „Hot Rod,” 5 milioane de $.

10. „Bratz,” 4.3 milioane de $.

Cosmin Bararu

Tags: