The dAdA lansează „Mergem înainte” – un single de la români pentru români!

Apropo.ro / 19.10.2014, 09:00
The dAdA lansează
Şi pentru că ne-au obişnuit cu piese inspirate din viaţa reală, cei patru băieţi, Septimiu, Mihai, Theo şi Bob, lansează astăzi cel mai nou single al lor, intitulat “Mergem înainte”.
 
„Mergem înainte că-nainte era mai bine” este doar un joc de cuvinte care se leagă de expresia deja împământenită a românului căruia îi merge prost şi care devine nostalgic. Este doar cu titlu de glumă, iar mesajul transmis de noi este că vrem ca oamenii să privescă în faţă şi să facă o schimbare în viaţa lor.
 
Să iasă din anonimat, să facă ceva important cu viaţa lor, din „oricine” să devină „cineva”. Totul ţine de ei şi de alegerile pe care le fac. Aşadar, este o piesă optimistă despre cum trebuie să iei mai uşor ce e greu în viaţă. Refrenul este cel mai bun exemplu al faptului că umorul salvează de fiecare dată o zi mai proastă. 
 
Viaţa înseamnă să te joci, să te bucuri şi, printre picături de optimism, să lupţi şi să mergi numai în sus.  Piesa este punctul ăla zero când spui gata şi alegi să lupţi pentru ceea ce ţi se cuvine. Adică să mergi înainte”, ne declară la unison trupa The dAdA.
“Mergem înainte” este compoziţia celor patru membri ai formaţiei, iar piesa este semnată sub sigla casei de discuri Sprint Music.