The dAdA lansează “Ne iubim”, un feat. cu Alexandra Ungureanu (teaser)

Apropo.ro / 31.03.2015, 08:00
The dAdA lansează “Ne iubim”, un feat. cu Alexandra Ungureanu (teaser)
După single-uri precum “Geamul potrivit”, “Mergem înainte” sau “Gps” şi colaborări cu artişti din zona urban-rap ca Zhao şi JerryCo, trupa The dAdA lansează o nouă piesă, de data aceasta, în featuring cu Alexandra Ungureanu.
 “Ne iubim”, single compus de cei 4 băieţi de la The dAdA în Garsoniera Production (studioul în care trupa compune zi de zi pentru artişti de top), este povestea transformării unei iubiri frumoase într-o relaţie de rutină, alterată de problemele mărunte ale vieţii cotidiene. 
 
Videoclipul, care va fi lansat în curând şi care este semnat de cunoscutul regizor Florin Botea, îi aduce în prim-plan pe cei doi protagonişti, personaje interpretate de Septimiu Urzică şi Alexandra Ungureanu, care-şi umplu timpul „unul lângă altul, dar unul fără altul”.
 
“Încă de când lucram la piesă şi am compus versurile, ne doream ca Alexandra Ungureanu să fie vocea feminină. I-am propus, i-a  plăcut  piesa din prima şi  aşa a ieşit  colaborarea pentru  “Ne Iubim”,  noul nostru single”, declară Septimiu, solistul trupei.