The Knocks au lansat EP-ul „So Classic”

De: Nicoleta Nicolae / 14.04.2015, 10:07
The Knocks au lansat EP-ul
The Knocks au lansat un nou single “Collect My Love” în colaborare cu actorul Alex Newell din popularul serial GLEE. Single-ul este extras de pe cel mai recent EP, “So Classic” .

Anul 2015 a fost unul foarte ocupat pentru grupul new yorkez The Knocks, culminând cu această dezvăluire îndelung aşteptată.

Publicul a putut face cunoştinţă cu sound-ul noului EP odată cu lansarea precedentă, cea a piesei “Classic”, care îi are ca guest stars pe cei de la Powers şi care vine la pachet cu un videoclip catchy şi amuzant.

The Knocks este grupul celor doi producători originari din New York, JPatt şi B-Roc, care au reuşit să îşi construiască un palmares de remixuri şi piese originale extrem de apreciate, de-a lungul celor 7 ani de carieră. Spre exemplu, prestigioasa publicaţie NME i-au inclus pe cei doi în topul celor mai buni 20 de producători muzicali.

Pasiunea lui JPatt pentru soul şi funk şi a lui B-Roc pentru trip-hop şi hip-hop au construit un sound complex şi inedit. Cei doi au devenit cunoscuţi odată cu remixurile realizate pentru artişti că Haim, Santigold, Foster The People, Two Door Cinema, Ellie Goulding, Passion Pit sau The 1975, însă s-au consacrat în special cu producţiile lor originale.