The Lookout

Apropo.ro / 28.09.2007, 21:31
The Lookout
Pentru strălucitorul elev Chris Pratt, viaţa e o mare felie de tort care nu aşteaptă decît să te faci suficient de mare ca s-o mănînci. Totul se năruie în momentul în care tînărul are un accident de maşină care-l lasă cu grave sechele.

Din tot ce ar fi putut să facă, nu-i mai rămîne decît să accepte o măruntă slujbă în departamentul de întreţinere al unei bănci. Aici îl găseşte fostul lui coleg de şcoală, Gary, care-i devine prieten şi care-l ajută cît poate să privească viaţa cu mai mult optimism. Impresionat de eforturile lui Gary, Chris se ataşează de acesta… şi se lasă convins să jefuiască chiar banca la care lucrează. Este primul lung-metraj al lui Scott Frank, care pînă la acest film nu lucrase decît ca scenarist – e drept, cu mari nume ale cinematografiei: Steven Spielberg, Steven Soderbergh, Barry Sonnenfeld, Kenneth Branagh, Jodie Foster, Sydney Pollack…

Premiera: 28 septembrie
TO: The Lookout. Producţie SUA, 2007.
R: Scott Frank. Cu: Joseph Gordon-Levitt, Jeff Daniels, Matthew Goode, Isla Fisher, Carla Gugino, Bruce McGill, Alberta Watson, Alex Borstein.
Distribuit de Prooptiki România