„The Lost City”, cu Sandra Bullock și Channing Tatum, intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării

De: Nicoleta Lepădatu / 28.03.2022, 09:31
„The Lost City”, cu Sandra Bullock și Channing Tatum, intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării

„The Lost City”, cu Sandra Bullock și Channing Tatum, intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării, cu încasări de 31 de milioane de dolari.

Loretta Sage  (Sandra Bullock) este o autoare morocănoasă de vârstă mijlocie care scrie romane de aventuri romantice centrate pe un erou fictiv pe nume Dash McMahon, care este interpretat de modelul de copertă Alan Caprison (Channing Tatum). Editorul ei, Beth, insistă că trebuie să se angajeze într-un turneu de carte cu Alan, într-un efort disperat de a o scuti pe Loretta de izolare.

După un început dezastruos, mai ales datorită popularității lui Alan în rolul personajului său Dash, Loretta este întâmpinată de excentricul miliardar Abigail Fairfax. Fairfax își dă seama că Loretta și-a bazat cărțile pe cercetări istorice reale pe care le-a făcut împreună cu soțul ei arheolog decedat. Fairfax a descoperit un oraș pierdut pe o insulă îndepărtată din Atlantic și este convins că aceasta este locația „Coroanei de foc”, o comoară de neprețuit. Când Loretta refuză să ajute la descifrarea unei hărți antice a comorii, Fairfax, care se teme că locul va fi distrus de un vulcan activ, o răpește pe Loretta și o duce pe insulă.

Pe locul al doilea în box office-ul nord american coboară în această săptămână ocupantul locului întâi de săptămâna trecută, Filmul „Batman/ The Batman”, cu Robert Pattinson în rolul principal, cu încasări de 20,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul începe cu Batman în al doilea an de luptă împotriva criminalității, urmărindu-l cum dezvăluie sistemul corupt din Gotham City, care se leagă de propria sa familie, în timp ce se confruntă cu un criminal în serie cunoscut sub numele de Riddler (Paul Dano). Zoë Kravitz joacă rolul Catwoman , Colin Farrell transformându-se în Pinguin. Barry Keoghan, Peter Sarsgaard, Amber Sienna, Andy Serkis, Jeffrey Wright și John Turturro completează distribuția. Pelicula este cel mai lung film din franciză din toate timpurile, cu o durată de două ore și 55 de minute.

În această săptămână pe locul al treilea în box office-ul nord-american de weekend se află tot o premieră, „RRR”, o dramă indiană care durează trei ore și cinci minute, în regia lui S.S. Rajamouli și care îi are în distribuție pe N.T. Rama Rao Jr., Ram Charan, Ajay Devgn, Alia Bhatt, cu încasări de 9,5 milioane de dolarai.

În 1920, guvernatorul britanic Scott și soția sa vizitează pădurea Adilabad și o iau cu forță la Delhi pe Malli, o fată talentată din tribul Gond. Pentru a o salva pe fata, protectorul tribului Komaram Bheem ajunge la Delhi cu oamenii săi. Ei capturează un tigru sălbatic în păduri pentru a-i ajuta în misiune. Nizam din Hyderabad îl avertizează pe ofițerul lui Scott despre misiunea lui Bheem.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârșitul săptămânii trecute este completat de: „Uncharted” (5 milioane de dolari), „Jujutsu Kaisen 0: The Movie” (4,57 milioane de dolari), „X”, cu încasări de 2,22 milioane de dolari, „Dog” (2,10 milioane de dolari), „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, de Jon Watts (2 milioane de dolari) și „Hai să cântăm din nou!/ Sing 2”, de Garth Jennings (1,28 de milioane de dolari).

CITEȘTE ȘI: Filme despre care internauții cred că sunt mai bune decât cărțile pe care sunt bazate

Foto: outnow.ch