The Magician feat. Years & Years lansează un videoclip

Apropo.ro / 26.08.2014, 09:00
The Magician feat. Years & Years lansează un videoclip
The Magician a pregătit un clip pentru a acompania noul single, “Sunlight,” ce va fi lansat oficial pe 28 septembrie.

DJ-ul este cunoscut cel mai mult pentru remixul piesei “I Follow Rivers” a lui Lykke Li, care a dominat topurile din întreaga lume în 2011. În România, remixul a stabilit un adevărat record: s-a păstrat timp de 13 săptămâni  pe primul loc în Top 100 Airplay România şi încă se mai afla în top 100 după mai bine de 3 ani de la lansarea oficială.

The Magician continuă seria hiturilor şi lansează “Sunlight”, o piesă perfectă pentru a fi savurata în această perioadă în care adierea vacanţelor şi starea de relaxare se simt pretutindeni.

Ritmul, versurile şi decorul clipului formează o combinaţie perfectă şi ne trimit cu gândul la atingerea nisipului fierbinte şi la o baie răcoritoare în mare. Videoclipul prezintă diversitatea oamenilor de pe plajă şi buna-dispozitia şi destinderea pe care ni le oferă o ieşire la malul mării.


DJ-ul belgian The Magician, pe numele său adevărat Stephen Fasano, a adus un suflu nou  cu piesa “Sunlight”, asta şi datorită colaborării cu Years&Years, a cărei amprentă se simte în sound-ul plin de prospeţime şi energie.

Sunetul unic al lui The Magician se bucură de o mare apreciere printre pasionaţii de muzică dance contemporane, mai ales graţie “dozelor” lunare de “Magic Tapes” ce cuprind mixuri incitante de disco, pop şi house.