The Marker ne îndeamnă să facem primul pas pentru schimbare

Apropo.ro / 06.12.2014, 00:00
The Marker ne îndeamnă să facem primul pas pentru schimbare
Trupa The Marker a lansat o piesă manifest în acord cu vremurile pe care le trăim, având un puternic mesaj inspirational. Prin piesa “Primul Pas”, băieţii ne îndeamnă să ne asumăm identitatea de erou şi să producem schimbarea de care avem nevoie, întrucât aceasta sta în puterea şi voinţa noastră.

Dacă vom depinde de o persoană providenţială, atunci s-ar putea să ne confruntăm cel mai adesea cu dezamăgiri, iar aşteptarea s-ar putea prelungi la infinit.

“Cine e eroul care schimba lumea mea? Îmbracă tu costumul şi schimbă viaţa altuia”, ne propun versurile, iar istoria ne-a arătat că oricare dintre noi poate contribui, într-un fel sau altul, la crearea unei lumi mai bune.

Şi cum Ziua Naţională a României ne-a făcut să reflectăm asupra românilor cu care ne mândrim, The Marker, cu siguranţă, face parte din această categorie. În 2008  trupa a cântat pe scenă prestigiosului Bridge House 2 din Londra în cadrul Battle of the Bands, un an mai târziu avea să reprezinte ţară la Cerbul de Aur unde s-a clasat pe locul al doilea, iar în 2010 a însoţit-o pe Inna pe acoperişurile lumii în turneul “I Am the Club Rocker”.

În palmares, băieţii şi-au trecut două videoclipuri care s-au bucurat de aprecieri, iar acum promit nu numai să încânte prin muzică lor, ci chiar să anime spiritul civic al ascultătorilor cu piesa “Primul Pas”.