“The Muppets” fac show din nou, pe Disney+

De: Loredana Toma / 20.01.2021, 16:26
“The Muppets” fac show din nou, pe Disney+

Fanii “The Muppet Show” vor putea urmări, începând cu 19 februarie, toate cele cinci sezoane ale serialului pe canalul Disney+.

Lansarea pe canalul de streaming este ocazia perfectă pentru ca ultimele două sezoane să fie văzute pentru prima oară în acest format, ceea ce va permite familiilor de pretutindeni să vadă ceea ce Muppets au de arătat. Pe lângă întreaga colecție de filme, show-uri scurte, va fi disponibilă și seria “Muppets Now”.

Show-ul, creat de Jim Henson în 1976, include unele dintre cele mai cunoscute personaje din televiziunea pentru copii, precum Broscoiul Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzo.

“The Muppet Show” este difuzat pe un serviciu de streaming la 40 de ani de la premieră, când a fost lansat ca o emisiune clasică, cu mixuri de cântece originale și invitați.

 “Le vom arăta noilor fani cum am început, acum 40 de ani”

“Va fi minunat să ne reîntâmpinăm fanii și să oferim noii generații șansa să vadă cum am început noi, acum 40 de ani, cum Miss Piggy a devenit vedetă  și multe altele. Astăzi spun cu mândrie: ‘Este timpul să pornim muzica, să aprindem luminile și să-i cunoaștem pe Muppets pe Disney Plus, în această seară!’”, a “declarat” chiar Kermit, pentru Deadline.

CITEȘTE ȘI: „Păpuşile Muppets” revin pe micile ecrane!

Papușile Muppets au intrat în portofoliul Disney

FOTO: Profimedia Images