The One ofera cadou accesorii de plaja la aniversarea sa

Apropo.ro / 06.05.2008, 06:00
The One ofera cadou accesorii de plaja la aniversarea sa
Andreea Esca spune, intr-un interviu acordat "The One", ce ganduri are la aniversarea revistei pe care o conduce si ce cadouri au pregatit.

Andreea Esca spune, intr-un interviu acordat "The One", ce ganduri are la aniversarea revistei pe care o conduce si ce cadouri au pregatit.

1. Ce inseamna pentru echipa ta aniversarea The ONE?

Un moment in care ne uitam inapoi si vedem ce am realizat, dupa care ne uitam inainte si ne gandim cum sa facem astfel incat lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine. Ce cred ca este important pentru noi, intr-o piata cu multe titluri de valoare, este sa ne facem cunoscuti prin importanta subiectelor , realizate direct de catre redactorii nostri, prin toata lumea, sa capatam increderea si poate chiar fidelitatea cititorilor. Stim ca totul este o chestiune de timp si de performanta. Dar credem ca atata vreme cat suntem pasionati de ceea ce facem si ne respectam cititorii suntem pe drunul cel bun. Si mai suntem foarte fericiti ca feedback-ul este unul foarte bun. Multe, multe femei simt ca si ele sunt "The One". Asta nu inseamna ca nu asteptam si criticile din partea cititorilor mai putin multumiti pentru a ne amelioara prestatia.

2. In mai lansati, impreuna cu revista, colectia de accesorii pentru vara "The One", cum ti-a venit ideea?

M-am gandit ce mi-ar placea mie sa primesc impreuna cu o revista. Si le-am oferit femeilor "The One" posibilitatea de a avea ceva din partea revistei preferate. Desigur, impreuna cu multumirile mele pentru ca au avut incredere in noi.

3. Ce cuprinde colectia?

Colectia cuprinde o geanta de plaja, pe care eu am sa o port si prin Bucuresti, pentru ca este o geanta vesela de vara, nu neparat special pentru plaja, ochelari de soare si niste slapi draguti. Acum o sa recunosc usor cititoarele "The One". Si ele pe mine. O sa stau cu geanta la vedere.

4. Am vazut ca aceste accesorii, cel putin geanta si papucii, au o grafica speciala, cine a facut-o?

Ne-am dorit ca produsele alese, sa indeplineasca niste conditii esentiale : sa fie de buna calitate, si sa ne reprezinte. Si atunci, dupa ce le-am ales, am conceput un desen care se afla atat pe geanta cat si pe talpa slapilor, cu o domnisoara, care sta la plaja si citeste revista… "The One". Fesus Barna este creatorul desenului, un bun prieten si colaborator de-al nostru. Iar eu cred ca i-a iesit foarte bine si ii multumesc.

Si sa vedeti colectia de iarna…