„The Purge”, noul film cu Ethan Hawke, record de box office la lansare

De: Gabriela Voicu / 11.06.2013, 16:15
Thriller-ul SF "The Purge" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, detronând astfel cel de-al șaselea film din franciza "Furios și iute".

Cu un buget de doar 20 de milioane de dolari, filmul „The Purge” a întrecut orice așteptări la box office-ul american, încasând 36,4 milioane de dolari în weekendul de lansare (7-9 iunie).

Subiectul a generat atât de multe discuții încât a ajuns pe primul loc și ca număr de tweet-uri, 11.679, față de 4.470, câte a cumulat până pe 10 iunie „Man of Steel”!

Sunteți pregătiți pentru un film cu o premiză șocantă? „The Purge” intră în cinematografe din 28 iunie.

Până atunci, iată mai jos la ce trebuie să vă așteptați:

The Purge” (trailer)

„The Purge”, un film cu Ethan Hawke în rolul principal, care prezintă un viitor apropiat în America, în care toate crimele sunt permise o noapte pe an, reprezintă cel mai bun debut în SUA din cariera lui Ethan Hawke, care a ales mai mult producții independente în ultimii ani. Alături de Ethan Hawke joacă și Lena Headey, cunoscută din serialul „Game of Thrones”.

Se pare că strategia de promovare și campaniile virale din online au adus mai mult public decât își imaginau până și producătorii, care sperau la 20 de milioane de dolari obținuți în primul weekend de la lansare.

„The Purge” a atras atenția și ca urmare a subiectului neobișnuit și ciudat. Cum ar fi dacă o noapte pe an ai avea voie să ucizi fără să fii pedepsit, timp de 12 ore, în care nici poliția, nici salvarea nu ar funcționa, și totul pentru ca în restul anului să traiești liniștit, fără teama că ai putea fi atacat?