The Rolling Stones, amendați pentru că au cântat prea mult

De: Gabriela Voicu / 28.11.2012, 17:00
The Rolling Stones, amendați pentru că au cântat prea mult
Membrii trupei The Rolling Stones au încasat o amendă usturătoare petnru că au depășit timpul alocat pentru concertul lor de pe Arena O2 din Marea Britanie.

Cel mai recent concert susținut de membrii formației Rolling Stones s-a încheiat prost pentru ei. Aceștia au încasat o amendă pentru că nu au respectat termenii contractului de închiriere a arenei O2 din Londra, unde au susținut spectacolul.

Luați de val și de dorința evidentă a publicului de a-i asculta mai mult decât era programat, rockerii au cântat cu 30 de minute în plus față de timpul alocat lor. Rezultatul a fost o amendă de 200.000 de lire sterline (247.000 de euro). Dar, când aflăm că pentru noul turneu legendara trupă va încasa 20 de milioane de euro, parcă nu ne vine să le plângem de milă!

Rolling Stones, live, O2 Arena

Cei de la Rolling Stones ar fi trebuit sa încheie show-ul duminica la ora 22.30, dar au cântat până la 23.00. Cu excepția amenzii, concertul lor, care a început la 20.30 (cu jumătate de oră întârziere), a mers foarte bine. Mary J. Blige a urcat pe scenă pentru a cânta alături de ei piesa „Gimme Shelter”, iar prima melodie care a deschis spectacolul a fost „I Wanna Be Your Man”, precedată de un clip în care celebrii Iggy Pop, Elton John și Johnny Depp vorbeau despre influența trupei Rolling Stones asupra muzicii lor.