The Sun: Radoi va avea salariu saptamânal de 15.000 de lire sterline

Apropo.ro / 19.06.2006, 10:10
The Sun: Radoi va avea salariu saptamânal de 15.000 de lire sterline
Cotidianul The Sun susține ca Mirel Radoi și-a dat acordul pentru un contract pe trei sezoane cu Portsmouth, unde va avea un salariu de 15.000 de lire sterline (aproximativ 22.000 de euro) pe saptamâna. Sursa citata noteaza ca oficialii de la Portsmouth i-au

Cotidianul The Sun susține ca Mirel Radoi și-a dat acordul pentru un contract pe trei sezoane cu Portsmouth, unde va avea un salariu de 15.000 de lire sterline (aproximativ 22.000 de euro) pe saptamâna.

Sursa citata noteaza ca oficialii de la Portsmouth i-au depașit pe cei de la Blackburn și Tottenham Hotspur, reușind sa obțina acordul lui Mirel Radoi, pentru suma record de 7 milioane de lire sterline (10,2 milioane de euro).

„Românul, în vârsta de 25 de ani, a fost de acord pentru un contract pe trei sezoane, cu un salariu saptamânal de 15.000 de lire sterline. El are 28 de prezențe în naționala României și a ajutat Steaua sa se califice în semifinalele Cupei UEFA în sezonul trecut”, scrie The Sun.

Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seara, ca transferul lui Mirel Radoi la Portsmouth se va realiza numai în momentul în care gruparea engleza va vira în contul „roș-albaștrilor” cele 11 milioane de euro solicitate pentru jucator.

Oficialul stelist a menționat ca nu a fost contactat de oficialii gruparii engleze, deși miercuri seara aceștia ar fi trebuit sa-i comunice decizia lor cu privire la transferul lui Radoi.

(Redactor: Luminița Turcu; [email protected])
Mediafax