The Trend Zoom 2008 by Mario Krankl

Apropo.ro / 09.06.2008, 19:32
The Trend Zoom 2008 by Mario Krankl, un adevarat show al contrastelor, culorilor si contradictiilor in domeniul hair-styling-ului.

The Trend Zoom 2008 by Mario Krankl, un adevarat show al contrastelor, culorilor si contradictiilor in domeniul hair-styling-ului.

Mario Krankl este din 1990 Campion Mondial in hairdressing si guest artist Goldwell. Mario este si creatorul curentului The Trend Zoom. Iata ca s-a implinit deja 1 an de cand produsele Goldwell sunt folosite in saloanele profesionale.

The Trend Zoom 2008 va prezinta doua teme construite in contraste: Newstalgia si Rockmantic.

Newstalgia – este o tema inspirata din stilul anilor ’20. Dupa cum ne sugereaza si denumirea, avem o atingere nostalgica de farmec si lux cu un design modern. Newstalgia combina lejeritatea unei tunsori lejere cu o nota de rafinament sofisticat.

Tot ce inseamna culori stralucite, materiale luxoase si tunsori clasice, sunt imbunatatite cu linii clare ce creeaza un aspect modern. Contrastul dintre vechi, elegant, nou si modern, culmineaza in culori sclipitoare si elegante de la rosu expresiv la un blond-sampanie.

Nunatele sunt pretioase, stralucitoare precum aurul, iar jadul, cuprul si combinatiile de tonuri reci si calde vor crea efecte speciale.

Newstalgia Before Newstalgia After
Newstalgia Newstalgia
Newstalgia Newstalgia

Rockmantic – rock si romantism, umbra si lumina, armonie si rebeliune, toate sunt imbinate rezultand un stil aparte.

Rockmantismul este inspirat din stilul de viata rock’n roll, cu tunsori in primul rand lejere, asociate cu materiale precum pielea, metalul sau lacul.

Rockmantic tine de contraste aranjate cu pricepere, prin alaturarea nuantelor deschise de cele inchise. Se simt usoare influente gothice in look.

Nuantele expresive si extravagante, de la violet la roz, de la gri deschis la argintiu sau de la fildes la negru intens, cu accente emotionale si atmosfera mistica.

The Trend Zoom doreste impunerea unei noi dimensiuni. Tunsorile pot fi unisex, avand in vedere dorinta tot mai mare de afirmare a femeilor, ele au incercat sa darame orice bariera. Asadar, de ce nu ar purta o tunsoare baieteasca, un stil vestimentar la fel, o moda unisex.

Rockmantic Before Rockmantic After
Rockmantic Rockmantic

The Trend Zoom vine in ajutorul acelora care s-au saturat de stilul Beckham. Tunsoarea barbateasca este dusa pana la tipul militaresc. Parul din crestetul capului ramane mai lung si ciufulit, dar atent studiat.

Tunsorii bob (Victoria Beckham) i se dau noi dimensiuni, accente si taieturi.

Este timpul pentru o schimbare, decideti voi daca in bine, este timpul pentru un nou look: The Trend Zoom. Nu uitati: culorile metalice sunt pe val!

Sursa Foto: Aurelian Galice