„The War with Grandpa”, cu De Niro, urcă pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

De: Ana Obretin / 19.01.2021, 08:48

„Un tataie de coșmar/ The War with Grandpa”, cu Robert de Niro, a urcat un loc în box office-ul românesc de weekend, până pe prima poziție, cu încasări de 6.626 de lei. Filmul regizat de Tim Hill îl prezintă pe personajul lui De Niro în „război” cu nepotul Peter.

Poziția a doua este ocupată de „Un hoț cinstit/ Honest Thief”, și el în urcare cu un loc. Liam Neeson și Kate Walsh sunt protagoniștii filmului care, în weekend, a avut încasări de 4.582 de lei în cinematografele românești. Lungmetrajul regizat de Mark Williams arată ce se poate întâmpla atunci când un cinstit spărgător de bănci cu vechime vrea să se predea fiindcă s-a îndrăgostit.

Liderul săptămânii trecute, animația „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” a coborât pe locul al treilea în box office-ul românesc, cu încasări de 4.517 lei. Anna Kendrick și Justin Timberlake și-au împrumutat din nou vocile pentru continuarea hitului din 2016 „Trolii”. De data aceasta, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de „Ava”, de Tate Taylor (2.323 de lei), pe locul al patrulea, „Noii mutanți/ The New Mutants”, de Josh Boone (2.117 lei), „Mulan”, de Niki Caro (1.630 de lei), „Tenet”, de Christopher Nolan (892 de lei), „Dama de cupă/ Dronningen”, de May el-Toukhy (873 de lei), „Doolittle”, de Stephen Gaghan (529 de lei), și de „Salvați de Crănțănei/ Animal Crackers”, de Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro (312 lei).

CITEȘTE ȘI: Animația „Trolls World Tour” rămâne pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

FOTO: Profimedia Images