The Wolverine (trailer)

De: Mioara Tronaru / 26.07.2013, 08:30
The Wolverine (trailer)
PREMIERA 26.07 TO: The Wolverine. Producţie SUA, 2013. R: James Mangold. Cu: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Brian Tee, Famke Janssen. Distribuit de Odeon Cineplex

Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont şi Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonişti ai săi şi-i va schimba viaţa o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi.

Estimat la 100 de milioane de dolari, bugetul filmului nu e deloc enorm în comparaţie cu cele de la ”X-Men: Origini” (160 de milioane) sau ”Răzbunătorii” (220 de milioane). O parte din bani, 13 milioane de dolari, au venit chiar de la guvernul australian. După declaraţiile primului ministru, Julia Gillard, Hugh Jackman a fost cel care i-a convins să deblocheze aceşti bani.

”The Wolverine” este primul film X-Men care iese în format 3D şi IMax.