Then&Now: Ce-au fost si ce-au ajuns! (Partea I)

Apropo.ro / 07.02.2009, 11:02
La 60-70 de ani, cei care au scris istoria rock-ului, se imbraca si se poarta ca si cum ar avea cu 40 mai putin.

La 60-70 de ani se imbraca si se poarta ca si cum ar avea cu 40 mai putin.

Dar au scris istoria rock-ului si tinand cont de viata lor plina de excese si de chintalele de droguri consumate pare miraculos chiar si doar ca au supravietuit.

Ridiculizati adeseori de generatia tanara, multi dintre acesti “dinozauri” inca mai sustin concerte, merg in turnee si canta live.

1. Bret Michaels

Unul dintre cei mai aratosi rockeri din lume, cum era considerat in tinerete, Bret Michaels este acum caricatura masculului de odinioara: un soi de Marian Nistor in varianta americana, ridat si cam buhait, tinta comentariilor ironice legate de nelipsita-i bandana: oare si-o fi cusut-o de extensii sau doar si-o leaga foarte strans ca sa nu-i cada?

Par indepartate vremurile in care Bret declara cu nonsalanta ca a pierdut sirul femeilor care i-au trecut prin pat, ca se da in vant dupa partide de sex in trei si ca cel mai tare il excita sa faca sex oral.

 Bret Michaels

2. Gene Simmons

Cand pe net a aparut o inregistrare video in care solistul de la Kiss, acum in varsta de 60 de ani, se contorsiona stangaci impreuna cu o fata tanara intr-o partida de sex apreciata de internauti drept “interminabila” si tot pe-atat de jalnica s-a mai distrus un mit.

“Prestatia” lui Simmons – celebru si pentru limba lui neobisnuit de lunga si de ascutita – i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva afirmatia lui ca ar fi facut sex de-a lungul vremii cu peste 5.000 de femei nu este decat o festa jucata de probleme cu memoria caracteristice varstei.

Gene Simmons

3. Keith Richards

Apuse sunt si zilele cand popularitatea formatiei The Rolling Stones era la apogeu, iar toate femeile (precum si unii barbati) si-ar fi dorit o aventura cu Richards. In prezent, batranul rocker arata ca un schelet iesit din cripta, dar nu a renuntat nici la hainele fistichii si nici la machiajul “gotic”.

Si nici declaratiile pe care le da in presa nu sunt de natura sa-l faca mai atragator: recent, el a socat intreaga lume cu afirmatia ca ar fi prizat cenusa tatalui sau amestecata cu cocaina.

 Keith Richards

4. Steven Tyler

Daca in anii ’80, cu blugii lui mulati pe corp, solistul de la Aerosmith innebunea toate femeile, acum gurile rele spun ca seamana din ce in ce mai tare cu o femeie. Si privind fotografia nu poti sa nu le dai dreptate: Steven Tyler, posesorul celor mai faimoase buze din show-bizul mondial aduce in prezent izbitor cu … Brigitte Bardot.

 Steven Tyler

5. David Lee Roth

Multi i-au contestat calitatile vocale de-a lungul timpului, dar nu si faptul ca s-a numarat printre cei mai sexi rockeri din perioada de sfarsit a anilor ’70. Din pacate, spun fanii, inca mai concerteaza la bustul gol.

David Lee Roth

6. Robert Plant

Sarit de 60 de ani, fostul solit de la Led Zeppelin seamana cu un personaj din Stapanul Inelelor, dar se considera tot “un zeu al sexului” ca odinioara. Si nimeni nu-l poate convinge sa renunte la plete in pofida faptului ca e pe zi ce trece to mai “plesuv”.

Robert Plant

Sursa Foto: popcrunch.com

VINO MAINE SA VEZI PARTEA A II DIN "THEN&NOW: CE-AU FOST SI CE-AU AJUNS!"