Then&Now: Ce-au fost si ce-au ajuns! (Partea II)

Apropo.ro / 08.02.2009, 10:05
Lars Ulrich a reusit sa-si consolideze o reputatie de "baiat rau" si de "zeu al sexului".

Daca ieri v-am prezentat o parte din legendele muzicii rock, astazi revenim cu partea a doua si va aratam ce au fost si ce-au ajuns cei ce au scris istoria rockului.

7. Axl Rose

Despre “baiatul rau” al rockului, adorat de femei pe vremuri, se spune ca ar fi luat-o serios “la vale”. In prezent, Rose pare un batranel oarecare: rosu la fata, cu o barbuta de de tap, si uneori purtand extensii rasta, el este vazut adeseori de fani ratacind pe strazile din L.A.

Axl Rose

8. Ritchie Sambora

Dupa ce Sambora s-a despartit de frumoasa lui nevasta, Heather Locklea, s-a combinat cu fosta sotie a lui Charlie Sheen, Denise Richards, s-a ingrasat si a intrat la dezalcoolizare, a ajuns aproape de nerecunoscut.

Ritchie Sambora

9. Ozzy Osborne

Pe cand era tanar muzician, Ozzy Osbourne era frumusel, bogat si cam nebun. Acum, dupa cum fanii au putut vedea cu ochii lor in reality-ul de pe MTV, cu greu mai poate fi considerat un sex-simbol. Dar inca mai este capabil sa sustina concerte live.

 Ozzy Osborne

10. Lars Ulrich

Alaturi de colegii lui din Metalica, Lars Ulrich a reusit sa-si consolideze o reputatie de "baiat rau" si de "zeu al sexului". Acum el este doar o copie palida a celui care a fost, un barbat intre doua varste, buhait si cu privirea ratacita, potrivit fotografiilor aparute din cand in cand in tabloide.

Lars Ulrich

11. Fred Durst

Despre fostul solit de la Limp Bizkit, Fred Durst, se spune ca ar fi avut o relatie in acelasi timp si cu Britney Spears si cu Christina Aguilera. Acele vremuri s-au dus! Desi nu a implinit inca 40 de ani, Durst este aproape de nerecunoscut: a luat considerabil in greutate si a chelit.

Fred Durst

12. Eddie Van Halen

Ca ghitarist in Van Halen, Eddie era un barbat aratos, dar trecerea anilor (si apetitul lui pentru droguri) a fost cu el cu adevarat nemiloasa. In ultimii zece ani, Van Halen a trecut printr-o complicata operatie la sold, dar asta nu il impiedica sa se dezbrace pe scena, in timpul concertelor, starnind stupoarea a mii de oameni. Recent, el s-a despartit de nevasta si a anuntat ca e disponibil. Poate ca momentul n-a fost bine ales.

Eddie Van Halen

13. Mick Jagger

Despre Mick Jagger, unul dintre cei mai celebri rockeri ai tuturor timpurilor, se poate spune totusi ca a ramas "verde". Asta in pofida faptului ca fata ii pare de doua ori mai imbatranita decat trupul. Sarit de 65 de ani, cel care a declarat ca momentele in care nu faci sex sunt o pierdere de vreme inca mai frecventeaza supermodele si sustine concerte in lumea intreaga.

 Mick Jagger

Sursa Foto: popcrunch.com