Theodora, propunere indecentă: „Cu tine pe mine” (feat. Pacha Man)!

De: Cătălina Matei / 14.09.2014, 08:00
Theodora, propunere indecentă:
Theodora lansează "Cu tine pe mine", o piesă hot, cu accente reggae, în colaborare cu Pacha Man, ce este însoţită de un videoclip incendiar în care o vedem pe artistă în ipostaze inedite, de la antiteza inger-demon la o atitudine glam, de sexy lady.

Videoclipul „Cu tine pe mine”, regizat de iRonic, ne dezvăluie o Theodora cameleonică, într-un decor cu elemente spectaculoase, iar rolul de amazoană este cel care i se potriveşte perfect.
 


 

Compusă de Marius Moga, Alin Sterian “iRonic”, Petre Octavian „Achi” şi Alex Cotoi şi produsă de către Alin Sterian „iRonic”, Ionuţ „Yogi” Vasilache şi Mădălin Roşioru în studiourile DeMoga, „Cu tine pe mine”, cel de-al doilea single al frumoasei artiste, este o colaborare cu Pacha Man şi aduce o schimbare de stil muzical pentru Theodora, faţă de primul său single „From Paris with love”.

„Am acceptat cu mult entuziasm propunerea venită din partea lui Marius Moga de a cânta această piesă împreună cu Pacha Man. E modul meu nonconformist de a promova iubirea sub orice formă s-ar afla ea. Videoclipul este regizat de către IRONIC, cel care a realizat un videoclip de imagine din multe efecte unice şi originale. Este vorba de 4 atitudini, diferite şi perfect combinate cu styling-ul şi cu efectele. Sper că această abordare, diferită faţă de ceea ce aţi văzut până acum, să fie pe placul vostru”, declară Theodora.


Printre shooting-uri şi defilări pentru branduri internaţionale, dar şi călătorii în SUA, continentul cu cele mai multe oportunităţi pentru cariera sa de model, Theodora revine la marea ei pasiune – muzica şi odată cu participarea în cadrul emisiunii Vocea României, artistă începe colaborarea cu Marius Moga.