Thereau: Regret ca am plecat de la Steaua

Apropo.ro / 10.01.2008, 10:09
Thereau: Regret ca am plecat de la Steaua
Cyril Thereau regreta ca in vara a plecat de la Steaua, unde spune ca s-a simtit respectat si a petrecut o perioada frumoasa a carierei

Atacantul francez al formatiei Anderlecht Bruxelles, Cyril Thereau, a declarat ca regreta ca in vara a plecat de la Steaua Bucuresti, unde spune ca s-a simtit respectat si a petrecut o perioada frumoasa a carierei.

"As vrea sa ma intorc la Steaua, dar, din cate stiu, cluburile nu se inteleg. Regret ca am plecat de la Steaua, o echipa unde m-am simtit respectat, am petrecut o perioada frumoasa acolo", a spus Thereau, aflat in cantonament cu Anderlecht la Valencia, unde se afla si Steaua, incepand de miercuri.

Cyril Thereau a vorbit si despre faptul ca Romania va face parte din aceeasi grupa cu Franta la Campionatul European din 2008. "Romania nu are nicio sansa, zero… Bine, eu sunt suporterul Frantei". a spus Thereau.

Cyril Thereau a venit la Steaua de la Charleroi in august 2006, pentru suma de 700.000 de euro si a plecat la Anderlecht Bruxelles in iunie 2007, contra sumei de 2,9 milioane de euro. In aceasta iarna, atacantul francez s-a aflat pe lista de achizitii a Stelei, insa negocierile cu Anderlecht treneaza.