Thereau: Trecerea mea la Steaua este in suspensie

Apropo.ro / 08.01.2008, 09:45
Thereau: Trecerea mea la Steaua este in suspensie
Cyril Thereau a declarat ca revenirea sa la Steaua este sub semnul intrebarii, deoarece este pregatit pentru un nou start la Anderlecht

Atacantul Cyril Thereau a declarat ca revenirea sa la Steaua este sub semnul intrebarii, deoarece este pregatit pentru un nou start la Anderlecht Bruxelles, in cazul in care mai este dorit de antrenor.

"Sunt pregatit pentru un nou start cu Anderlecht. Trecerea mea la Steaua este in suspensie, nu am luat inca nicio decizie, dar daca raman la Anderlecht vreau sa simt ca sunt respectat. Vreau sa am o relatie onesta cu antrenorul Ariel Jacobs. Parerea lui este importanta pentru mine. Daca el considera ca trebuie sa plec, atunci voi pleca. Nu cer un loc de titular, ci le cer sa creada in mine. Nu mi-ar placea sa plec de la Anderlecht fara sa fi avut ocazia de a-mi demonstra calitatile", a spus Thereau.

Antrenorul Ariel Jacobs a afirmat ca va avea in curand o discutie individuala cu Thereau. "Vreau sa aflu ce gandeste si daca vrea sa mai ramana la Anderlecht. Ii voi spune clar ce astept de la el daca isi doreste sa ramana. Thereau va trebui sa faca fata concurentei", a comentat el.

Cyril Thereau a venit la Steaua de la Charleroi in august 2006, pentru suma de 700.000 de euro si a plecat la Anderlecht Bruxelles in iunie 2007, contra sumei de 2,9 milioane de euro.