Thief, legenda jocurilor stealth va fi lansat în 2014 (Video)

Apropo.ro / 08.03.2013, 18:00
Thief, legenda jocurilor stealth va fi lansat în 2014 (Video)
Square Enix și Eidos Montreal au decis ca jocul Thief 4 să se numească simplu Thief, iar noua versiune va fi lansată în 2014.

Hoțul Garrett revine în rolul principal și în noul Thief, acțiunea urmând să se desfășoare într-o metropolă gotică numită The City. La fel ca în Dishonored, orașul, căzut victimă unei epidemii de ciumă, este condus cu mână de fier de un tiran, cunoscut drept Baronul, printre preocupările căruia nu se află și soarta populației de rând. Privilegiile și averile se află sub controlul Baronului, prin intermediul apropiaților acestuia.

Thief 4

Acest gen de scenariu îi convine de minune lui Garrett, preocupat în principal de ideea de a jefui, fără a-l interesa actele de eroism. Producătorii promit să rămână fideli mecanicilor de joc care au consacrat precedentele titluri ale seriei, fiind aduse însă modificări importante acestor formule. Spre exemplu, se va pune un accent mult mai mic pe latura magică a universului din noul Thief.

Astfel, deși în continuare vor exista multiple moduri de a aborda situațiile din joc, jucătorii vor fi ghidați spre obiectiv cu ajutorul unei săgeți care ar trebui să eficientizeze navigarea prin niveluri.

Noul Thief este așteptat în 2014, pentru PC, PlayStation 4 și alte console de nouă generație încă neanunțate.

Citește mai multe detalii despre noul Thief, pe go4games.ro