Thrillerul „Nobody” s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul premierei

De: Ana Obretin / 29.03.2021, 08:45
Thrillerul

Thrillerul „Nobody: Erou de serviciu/ Nobody” s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul premierei, după ce a obținut încasări de 6,7 milioane de dolari. Filmul regizat de Ilya Naishuller îi are în distribuție pe Bob Odenkirk, Connie Nielsen, RZA, Aleksei Serebryakov și Christopher Lloyd și prezintă povestea unui bărbat care ajută un străin ce este hărțuit de un grup de oameni și care se trezește că ajunge ținta șefului răzbunător al unui cartel de droguri.

Animația „Raya și ultimul dragon/ Raya and the Last Dragon” a coborât pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,5 milioane de dolari. Filmul regizat de Don Hall și Carlos López Estrada, beneficiind de vocile unor actori ca Awkwafina, Kelly Marie Tran, Kevin McNally, Cassie Steele, prezintă un tărâm aflat pe un Pământ redesenat, Lumandra, populat de o civilizație antică, unde războinica Raya este hotărâtă să găsească ultimul dragon în viață.

Locul al treilea este ocupat tot de o animație, „Tom și Jerry/ Tom and Jerry”, de Tim Story, o producție Warner Bros., cu încasări de 2,5 milioane de dolari. În noul film, Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează în „Tom și Jerry” amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei, potrivit Cinemagia.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de „Chaos Walking”, de Doug Liman (1,185 de milioane de dolari), „The Courier”, de Dominic Cooke (1,043 de milioane de dolari), “Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age”, de Joel Crawford (540.000 de dolari), „The Marksman”, de Robert Lorenz (375.000 de dolari),  „Boogie”, de Eddie Huang (340.000 de dolari), „Minari”, de Lee Isaac Chung (275.000 de dolari), și de “Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins (245.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: „Monster Hunter”, cu Milla Jovovich, se menține pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Box office-ul european a înregistrat o scădere de 70,6% în 2020, din cauza pandemiei

Foto: Profimedia Images