Thrillerul procedural „Harrow – Viaţă de legist” din 6 noiembrie, la AXN

De: Alexandra Necsoiu / 01.11.2018, 12:54
Thrillerul procedural „Harrow – Viaţă de legist” din 6 noiembrie, la AXN
AXN difuzează un nou thriller procedural, „Harrow – Viaţă de legist” (Harrow), începând din 6 noiembrie, în fiecare marţi seara, de la ora 22.00. Noua producţie, cu Ioan Gruffudd în rol principal, este un serial intens despre viaţa şi cariera unui medic legist care apelează la metode uşor neortodoxe în rezolvarea cazurilor.

Doctorul Daniel Harrow (Gruffudd) este un legist care iese din tipare. Plin de empatie faţă de persoanele decedate şi cu o inclinaţie spre nerespectarea regulilor şi a autorităţii, Harrow reuşeşte să rezolve chiar şi cele mai bizare cazuri. Misiunea lui este de a da o voce victimelor şi nu se va opri de la nimic pentru a afla adevărul.

Însă, în momentul în care un secret îngrozitor din trecut îi ameninţă prezentul, familia, cariera şi propria viaţă, Harrow va trebui, pentru prima dată, nu doar să nu rezolve o crimă, ci să o îngroape definitiv. Cum? Apelând la tot ceea ce îl defineşte – prezenţă de spirit, isteţime şi geniu în medicina legală. 

Noul serial a fost creat de Stephen M. Irwin (Secrets and Lies) şi Leigh McGrath, în timp ce Tracey Robertson şi Nathan sunt producători executivi. Din distribuţie mai fac parte Robyn Malcom (Outrageous Fortune), Ella Newton (Newton’s Law), Anna Lise Phillips (Revolution) şi Damien Garvey (The Leftovers).

Este Harrow un erou sau mai degrabă un antierou? Sau doar un tip genial care se foloseşte de metode deloc clasice pentru a rezolva cazurile? Sau poate un criminal iscusit? Telespectatorii vor putea afla răspunsurile la toate aceste întrebări, începând din 6 noiembrie, în fiecare marţi seara, de la ora 22:00, la AXN.