Thrillerul „The Little Things”, cu Denzel Washington, rămâne lider în box office-ul nord-american

De: Ana Obretin / 08.02.2021, 07:31
Thrillerul

„The Little Things”, un thriller cu Denzel Washington, Jared Leto și Rami Malek, s-a menținut pe primul loc  în box-office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 2,1 milioane de dolari. Regizat de John Lee Hancock, filmul urmărește doi polițiști (Denzel Washington și Rami Malek) care încearcă să prindă un criminal în serie, în anii 1990, în Los Angeles.

Producția Universal-Dreamworks Animation “Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age” ocupă în continuare locul al doilea, cu încasări de 1,76 de milioane de dolari de vineri până duminică. În noul film, preistoricii Croods sunt puși la încercare de familia rivală Betterman, care pretinde că este evoluată și superioară.

Thrillerul „The Marksman”, de Robert Lorenz, cu Liam Neeson în rolul principal, a urcat un loc, până pe poziția a treia, după ce a vândut bilete de 1 milion de dolari. Filmul „The Marksman” prezintă povestea unui fermier, fost membru al marinei militare, care ajută un băiat să scape de un cartel de droguri mexican.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord a rămas aproape neschimbat de săptămâna trecută și este completat de “Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins (905.000 dolari), „Monster Hunter”, de Paul W.S. Anderson (585.000 de dolari), „News of the World”, de Paul Greengrass (400.000 de dolari), “Promising Young Woman”, de Emerald Fennell (219.000 de dolari), „Fatale”, cu Hilary Swank, de Deon Taylor (170.000 de dolari), “The War with Grandpa”, de Tim Hill (167.000 de dolari), și de relansarea „The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring”, de Peter Jackson (166.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: Thrillerul „Traducătorii”, cu Olga Kurylenko, are premiera în cinematografele românești în februarie 

Foto: Profimedia Images