Thrillerul “Those Who Wish Me Dead”, cu Angelina Jolie, va fi lansat pe 14 mai

De: Loredana Toma / 02.02.2021, 13:28
Thrillerul “Those Who Wish Me Dead”, cu Angelina Jolie, va fi lansat pe 14 mai

Thrillerul “Those Who Wish Me Dead”, cu Angelina Jolie, va fi lansat în cinematografe pe 14 mai, potrivit unui anunț făcut de Warner Bros., și va debuta, simultan, pe canalul HBO Max, ca majoritatea producțiilor companiei de divertisment din acest an.

Filmul îi are ca scenariști pe Michael Koryta, Charles Leavitt și Taylor Sheridan, acesta din urmă asigurând și regia, și este bazat pe romanul omonim al primului.

Din distribuție mai fac parte, pe lângă Angelina Jolie, actorii Nicholas Hoult, Tyler Perry, Jon Bernthal și Aidan Gillen.

Un martor, fără voie, la o crimă este urmărit de asasini gemeni

Povestea este a unui adolescent care este martor la o crimă și care este urmărit de asasini gemeni și a unui  expert în supraviețuire care are sarcina de a-l proteja pe tânăr. Acțiunea se petrece în sălbăticia statului american Montana, într-o zonă de pădure amenințată de un incendiu care ar putea să-i ucidă pe toți.

Taylor Sheridan este un fost actor devenit scenarist și apoi regizor, care a devenit cunoscut pentru scenariile unor filme ca “Sicario” și “Hell or High Water”, pentru care a obținut și o nominalizare Oscar. A debutat ca regizor cu thrillerul “ Wind River”, cu Jeremy Renner în distribuție.

Angelina Jolie, concentrată și pe vindecare, după turbulentul divorț de Brad Pitt

British Vogue a publicat, luni, o fotografie intimă rară cu Angelina Jolie și trei dintre cei șase copii ai ei. Imaginea, care va apărea pe coperta numărului din martie, este realizată la reședința de 25 de milioane de dolari pe care actrița o deține în Los Angeles. Ea apare alături de fiica adoptată din Etiopia, Zahara, în vârstă de 16 ani, și de gemenii biologici de 12 ani, Vivienne și Knox.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

În interviul care a acompaniat ședința foto, actrița recompensată cu Oscar, în vârstă de 45 de ani, reflectează la ceea ce a numit „niște ani destul de dificili” de după despărțirea de tatăl copiilor, Brad Pitt, în 2016. Starul a spus că încă așteaptă să își revină emoțional. „Nu am ajuns acolo. Dar sper să ajung. Plănuiesc asta”, a declarat ea.

Pitt și Jolie au divorțat legal în 2019, dar chestiunea privind custodia copiilor încă nu este rezolvată. Cei doi îi mai au împreună pe Maddox, de 19 ani, adoptat din Cambodgia, Pax, de 17 ani, adoptat din Vietnam, și pe Shiloh, de 14 ani.

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie, declaraţie sfâşietoare despre divorţul de Brad Pitt: ”E extrem de dificil” – FOTO

Foto: Profimedia Images