Thrillerul „Traducătorii”, cu Olga Kurylenko, pe primul loc în box office-ul românesc

De: Ana Obretin / 09.02.2021, 08:35
Thrillerul „Traducătorii”, cu Olga Kurylenko, pe primul loc în box office-ul românesc

Thrillerul „Traducătorii/ Les Traducteurs”, cu Olga Kurylenko, Lambert Wilson și Eduardo Noriega, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 17.057 de lei. Izolați într-un buncăr de lux, fără contact cu exteriorul, nouă traducători sunt angajați pentru a lucra simultan la ultima parte a unei trilogii de mare succes internațional. Atunci când primele 10 pagini ale manuscrisului top secret sunt publicate pe internet și un hacker anunță că dezvăluie și restul poveștii dacă nu i se plătește o sumă colosală, pentru cei nouă traducători, experiența se transformă într-un coșmar.

Animația „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” se menține pe poziția a doua, după ce a vândut bilete de 11.287 de lei în weekend. Anna Kendrick și Justin Timberlake și-au împrumutat din nou vocile pentru continuarea hitului din 2016 „Trolii”. De data aceasta, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă.

Liderul săptămânii trecute, „Un tataie de coșmar/ The War with Grandpa”, cu Robert de Niro, a coborât pe locul al treilea, reușind încasări de 7.647 de lei. Filmul regizat de Tim Hill, în care mai joacă  Uma Thurman, Cheech Marin, Jane Seymour și Christopher Walken, îl prezintă pe personajul lui De Niro în „război” cu nepotul Peter, cu care trebuie să împartă o cameră.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de „Ava”, de Tate Taylor (5.424 de lei), „Un hoț cinstit/ Honest Thief”, de Mark Williams (5.098 de lei), „Doolittle”, de Stephen Gaghan (2.593 de lei), ,”Salvați de Crănțănei/ Animal Crackers”, de Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro (2.439 de lei), „Mulan”, de Niki Caro (2.215 lei), „Cei mai frumoși ani/ La belle epoque”, de Nicolas Bedos (1.851 de lei), și de „După ce ne-am certat/ After We Collided”, de Roger Kumble (1.848 de lei).

CITEȘTE ȘI: Thrillerul „Traducătorii”, cu Olga Kurylenko, are premiera în cinematografele românești în februarie 

Foto: Independența Film