Ți-ai fi imaginat că un televizor cu diagonala de peste 1 metru poate încăpea sub o fustă?

Apropo.ro / 14.08.2012, 10:00
Ți-ai fi imaginat că un televizor cu diagonala de peste 1 metru poate încăpea sub o fustă?
O româncă a fost arestată în Norvegia, după ce a furat un televizor cu diagonala de 106,68 cm dintr-un mall și a plecat cu el ascuns sub fustă.

O femeie de etnie rromă a furat dintr-un magazin din Oslo, Norvegia, un televizor cu diagonala de 42 de inch (106,68 centimetri) ce valora peste 3.800 de euro și a ieșit cu el între picioare, sub fustă.

Poliția a arestat-o pe femeie, dar și pe însoțitoarele acesteia, după ce un angajat al magazinului a alertat forțele de ordine.

Femeia a putut să care televizorul cu diagonală mare prins între pulpe până la o stație de autobuz din apropiere.

Femeia, denumită acum „Coapse Tunet” și însoțitorul ei sunt români, iar ea le-a spus polițiștilor că are „mușchii de la picioare foarte puternici”. Furtul s-a produs în centrul comercial Elkjøp.

Nu este un lucru neobișnuit ca hoții să pună câte ceva sub fuste și pulovere largi„, a declarat angajatul magazinului, Tor Grøttom, la sediul Poliției din Oslo.

Dar noi ne-am întrebat inițial dacă este posibil, iar ulterior am încercat acest lucru la comisariatul de poliție cu o femeie polițist. Este greu, dar nu imposibil„, a adăugat el.

Citește mai multe detalii despre televizorul furat și ascuns sub fustă, pe Mediafax.ro