Ti-ai luat azi umbrela cu tine?

Apropo.ro / 17.06.2009, 12:03
Azi vremea este capricioasa in marea parte a tarii, prezentand semne de instabilitate.

Daca vestul, nordul si centrul tarii au parte de cer variabil si vreme placuta, in restul tarii vom avea parte de vreme instabila.

Dupa o vreme caniculara la campie, in sudul tarii vremea devine instabila si se va raci. Norii acopera cerul si aduc averse cu descarcari electrice si intensificari de vant. Ploile vor fi insemnate cantitativ in Oltenia si Muntenia si este posibil sa cada grindina in zonele mai apropiate de munte.

Vremea se schimba radical si in Moldova. Vor fi innorari temporare si averse frecvente, insotite de intensificari ale vantului si descarcari electrice. Maximele scad chiar si cu 10, 12 grade.

In Capitala,  vremea se raceste si devine instabila, cu intensificari ale vantului si posibile averse. Maxima nu mai trece de 26, 27 de grade, valori normale pentru aceasta data.

La munte, vremea este capricioasa. In zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, aversele pot avea caracter torential si este posibil sa cada si grindina. In celelate masive vremea este mai placuta, cu cer variabil si ploi doar pe arii restranse.

La mare, vremea buna de plaja isi ia concediu pentru o zi. Pe litoral isi fac aparitia fenomene meteorologice asociate unei instabilitati accentuate: nori negri, averse, descarcari electrice si vant. La amiaza maxima ajunge la 25, 27 de grade in timp ce temperatura apei marii nu va urca mai mult de 19, 20 de grade.

Pentru a fi in ton cu vremea, ti-am pregatit o colectie de umbrele mai deosebite:

 

Iar pentru a alunga mohoreala produsa de starea vremii, va invitam sa ascultati doua piese "la tema":

 

Rihanna feat. Jay-Z – Umbrella de pe tare.ro

 

Cargo – Daca ploaia s-ar opri de pe tare.ro

Â