Ţi-o mai aminteşti pe „Kassandra”? Cum arată, la 43 de ani, Coraima Torres

De: Cătălina Matei / 27.07.2016, 14:18
Ţi-o mai aminteşti pe
La cei 43 de ani pe care îi are acum, Coraima Torres se bucură în continuare de o carieră de apreciat în cinematografie.

Avea numai 19 ani în momentul în care a acceptat să joace în „Kassandra”. Actriţa Coraima Torres îşi făcuse debutul pe micul ecran în telenovelele „Alondra” şi „Gardenia”. Nimeni nu se aştepta ca personajul Kassandra să cucerească atât de repede publicul, devenind idolul a milioane de persoane, iar serialul să intre în Cartea Recordurilor ca telenovela distribuită în cel mai mare număr de ţări, 128.

Povestea de iubire de pe micile ecrane dintre Coraima Torres şi Osvaldo Rios a fost foarte îndrăgită de publicul din România.

Povestea pe care se bazează producţia este relativ simplă, dar situaţiile conflictuale, dragostea şi actorii superbi au făcut din ea o reuşită de proporţii. Atât de mare era nebunia încât „Kassandra” devenise dintr-o dată un nume foarte popular pentru fetiţele nou-născute la începutul anilor ’90. Kassandra era o tânără superbă care a crescut într-o şatră de ţigani. Ea se căsătoreşte cu un bărbat foarte bogat, care este ucis în noaptea nunţii şi de moartea căruia este acuzată. Kassandra află însă că originile ei sunt altele şi este nevoită să treacă printr-o mulţime de peripeţii şi situaţii neprevăzute până la terminarea serialului

Povestea de iubire de pe micile ecrane dintre Coraima Torres şi Osvaldo Rios a fost foarte îndrăgită de public, iar săruturile lor erau atât de convingătoare, încât zvonurile că cei doi ar avea o relaţie şi în viaţa reală au vehiculat mult timp. Nimeni nu ştie însă adevărul…

Ceea ce este însă o certitudine este faptul că telenovela „Kassandra” a contribuit la calmarea conflictului din Bosnia, lucru confirmat şi de partenerul de film al actriţei Coraima Torres. „Este un fapt certificat de multe ziare din 1997, în care se specificã aceastã importantã acţiune istoricã. În mijlocul rãzboiului, bosniacii şi sãrbii au luat o pauzã ca sã poatã vedea telenovela. Mai mult decãt atãt, la rugãmintea biroului de presã al preşedintelui Bill Clinton, am fost în Bosnia. A fost o experienţã deosebitã, de care îmi amintesc foarte des”, declara într-un interviu Osvaldo Rios.

În cel mai recent proiect al său, „Cinco viudas sueltas”, Coraima dă viaţă personajului Virginia, o femeie de afaceri de succes, care are familia, casa şi căsnicia perfecte până în ziua în care află că soţul ei a fost arestat şi că va petrece mult timp în închisoare. Armonia din viaţa ei se transformă într-un haos căruia Virginia trebuie să îi facă faţă.