Ţi se zbate ochiul? Iată ce urmează să ţi se întâmple!

De: Nicoleta Nicolae / 27.10.2015, 12:29
Ţi se zbate ochiul? Iată ce urmează să ţi se întâmple!
Încă din cele mai vechi timpuri oamenii vuiesc pe la colţuri că tresărirea ochiului anunţă unele evenimente care urmează să aibă loc.

Astrologic vorbind, atunci când tu eşti persoana în cauză, în funcţie de ora la care suferi un astfel de spasm, poţi afla o părticică din viitorul tău, conform www.jurnaluldeilfov.ro.

Între orele  04.00 – 09.00

Ochiul drept – e timpul să faci o vizită la medic pentru că nu ar fi exclus să te confrunţi cu probleme serioase de sănătate. Oricum, e momentul să iei măsuri în ceea ce priveşte stresul, efortul fizic şi nopţile pierdute. Şi evident, să ţi faci un set de analize uzuale.

Ochiul stâng – dacă vei fi nevoit să susţii un examen, un atestat profesional sau un test la locul de muncă, fii liniştit. Urmează o perioadă în viaţa ta favorabilă stu-diului, în care vei reuşi să te concentrezi foarte bine.

Între orele  09.00 – 14.00

Ochiul drept – ei, da. A venit vremea să fii apreciat de şefi la serviciu şi să culegi cu bucurie roadele muncii pe care ai desfăşurat-o impecabil în ultimele luni. E posi-bil chiar, să fii invitat la o petrecere surpriză organizată de superiorii tăi ierarhici cu prilejul unei reuşite remarcabile.  

Ochiul stâng – evită să faci tranzacţii sau să semnezi contrac­te importante fără să ţi cunoşti foarte bine asociaţii. Mulţi dintre cei ce par bine intenţionaţi sunt făţarnici şi te vor trage pe sfoară.  

Între orele  14.00 – 19.00

Ochiul drept – ai putea începe o nouă poveste de dragoste extrem de frumoasă. Ai pus pe jar inima unei persoane de sex opus care te admira de ceva vreme, dar abia acum îţi transmite primele sale mesaje de iubire. Fii pregătit. Chiar dacă la început nu-ţi surâde ideea, în scurt timp, săgeata lui Cupidon îţi va străpunge şi ţie ini-ma.

Ochiul stâng – te aşteaptă o perioadă extrem de agitată, în care vei fi supus la tot felul de încercări. Cineva încearcă să te descurajeze, să te întoarcă din drumul tău.  

Între orele  19.00 – 24.00

Ochiul drept – o persoană de încredere îţi va face o vizită şi vei reuşi să pui la punct un proiect mai vechi, la care lucrezi de luni bune sau poate chiar de mai mulţi ani.

În curând vor apărea şi rezultatele excepţionale la care visezi de mult timp.

Ochiul stâng – vei pierde o sumă mică de bani, dar acest lucru nu ţi este indiferent. Tensiunea nervoasă e destul de mare