Tiberiu Albu, câştigătorul finalei Vocea României

Apropo.ro / 20.12.2014, 00:34
Tiberiu Albu, câştigătorul finalei Vocea României
Tiberiu Albu şi antrenorul său Tudor Chirilă au câştigat marea finală Vocea României, ediţia din decembrie 2014. Tiberiu a câştigat pe lângă marele trofeu şi premul cel mare de 100.000 de euro.

Tiberiu Albu este marele câştigător al finalei Vocea României, ediţia decembrie 2014.

Noul sosit în echipa antrenorilor, Tudor Chirilă, s-a impus muzical în faţa colegilor săi şi a obţinut marea victorie cu o voce rock, cea a lui Tiberiu Albu.

Tatăl său a fost primul care a observat că are talent muzical şi Tiberiu a prins încredere în forţele lui. Nu a luat nici o lecţie de muzică în viaţa lui, talentul său fiind nativ şi cultivat de către Tiberiu prin muncă şi determinare.

Cântă la chitară şi iubeşte să interpreteze melodii rock, blues sau fusion. În utlimul timp a început să cocheteze şi cu ideea de a compune muzică.

Se descrie că fiind în “lumea lui”, uşor introvertit, însa în momentul în care păşeşte pe scenă se creează o explozie de energie. Tiberiu Albu are 22 de ani, este student la Facultatea de Sport şi este singurul rocker din concurs care a ajuns în finală. 

Pe locul al doilea la Vocea României a ieşit Anda Dimitriu, al treilea este ocupat de Maria Hojda şi pe locul al patrulea se află Aliona Munteanu.