Tibi Scobiola lucrează alături de Smiley la primul său album din carieră!

De: Nicoleta Nicolae / 15.01.2013, 13:45
Tibi Scobiola lucrează alături de Smiley la primul său album din carieră!
Astăzi, 15 ianuarie, de la ora 9:00, Tibi Scobiola, unul dintre finaliştii de la “Vocea României”, a venit însoţit de toată trupă să în studioul Alarma ProFM cu Gicu şi Nicolai. Artistul a cântat live câteva piese şi a vorbit despre experienţa trăită la “Vocea României”. Ca să îl facă să se simtă “ca acasă” Gicu şi Nicolai l-au întâmpinat amândoi cu un fes pe cap, asemenea celor pe care le poartă cântăreţul.

Tibi a început programul artistic cu piesa „Dead Man Walking” ce îi aparţine fostului său antrenor, Smiley. A făcut apoi un mini Live Session şi la rugămintea lui Gicu a realizat un cover după piesa „Wicked Games” a lui Chriss Issac. Mai mult decât atât, el le-a făcut o surpriză tuturor ascultătoarelor ProFM şi le-a dedicate piesa „Supergirl” a lui Reamon. Deşi a declarat că este răguşit, cântăreţul s-a descurcat foarte bine şi a cântat LIVE piesele „Shoulda” a lui Jamie Woon, „Writen în the stars” -Tinie Tempah, „Blue Suede Shoes” – Elvis, dar şi single-ul „Nu pot să uit” cu care a şi participat la Eurovision în anul 2007, unde a reuşit să ajungă până în finală.

Tibi a mai vorbit şi despre planurile sale de viitor şi despre lucrurile bune care i s-au întâmplat după „Vocea României”: ” Concertele nu s-au înmulţit aşa tare, în schimb aşteptam, eu şi Smiley, să fiu foarte ocupat luna asta, la sfârşitul lunii”, a declarat Tibi Scobiola.

Tibi a povestit ascultătorilor ProFm că îl aşteaptă un an plin, artistul deja lucrează de zor la o piesă şi un album împreună cu Smiley. Cu toate că este ocupat cu propria sa lansare, Tibi Scobiola a mărturisit că nu renunţa la coveruri.

La final de emisiune, Gicu i-a sugerat lui Tibi să ofere unui ascultător, ca premiu, fesul pe care l-a purtat la Alarmă ProFM cu Gicu şi Nicolai, cu tot cu autograf. Tibi a acceptat imediat, iar cea care a pus mâna pe fes a fost Simona, o fană care şi-a dorit neapărat să aibă în posesie unul dintre vestitele fesuri ale lui Tibi.

Poţi asculta Alarma ProFM cu Gicu şi Nicolai, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 06:30, numai la ProFM!