„Tic Tac”, un nou single marca Liviu Hodor si Mona! (Audio)

De: Dragos Tanase / 01.05.2014, 17:00
Chiar dacă au găsit sau nu un răspuns la întrebarea "Unde-i dragostea", Liviu Hodor și Mona lansează o nouă piesă cu versuri în limba română, piesa ce aduce vara mai repede, cu ritmurile incendiare și cu un mesaj optimist.

„Abia așteptam lansarea acestei piese vesele, care înseamnă pentru noi un nou început, o nouă echipă și un sound nou”, declară Liviu Hodor.

Mare, soare, distracție, romantism sunt premisele unei veri incendiare, iar piesa „Tic Tac”, compusă de Adrian Șină, împărtășește emoțiile unor clipe de neuitat, petrecute alături de persoana iubită.

„Ne-am întâlnit la studio, mi-a arătat un draft al piesei, mi-a plăcut mult și am decis să lucrăm împreună. E o piesă optimistă, despre genul acela de întâmplări din viața de care trebuie să te bucuri cu adevărat. Nu știm când vom filma clipul, poate chiar de 1 mai. Dar sigur filmările vor avea loc la mare!”, completează Liviu Hodor.

Single-ul „Tic Tac” transformă tristețea rezultată din pierderea fericirii, ce se regăsea în piesa „Unde-i dragostea”, în speranța unui nou început.

„Tic Tac vorbește despre secundele, minutele, orele, zilele, anii, întâmplările și experiențele ce trebuie trăite intens, despre atitudinea pozitivă care ne face viața frumoasă și împlinită, dar mai mult decât orice, amintește cât de importantă este dragostea”, a mai spus Mona.

Liviu Hodor și Mona, una dintre cele mai frumoase colaborări din muzica românească, au lansat hituri că „Je t’aime”, „No stress”, sau „Sweet love” și au reușit să surprindă prin beat-urile energice și prin videoclipurile fresh.