Tili Niculae – Veselie marca MTV

Apropo.ro / 25.05.2009, 00:00
Tili Niculae - Veselie marca MTV
Din 30 mai,”Weekend-ul special” de la MTV este al ei. Veselia, carisma, agitaţia şi umorul lui Tili Niculae sînt cele mai bune “ingrediente” pentru un sfîrşit de săptămînă reuşit. După ce aţi văzut-o timp de şase ani în longevivul serial “La bloc”, apoi în rolul unei poliţiste în lung-metrajul “Contratimp”, e vremea ca Tili să spună cîte-n lună şi-n stele despre cele mai tari vedete ale muzicii internaţionale şi româneşti.

“Eram în maşină şi mă îndreptam că­tre Piteşti cînd am aflat că voi fi VJ-iţă MTV!”, povesteşte cu încîntare Tili despre noul ei job. “Acum, cred că e tot ce-mi doream. O să am în fiecare weekend cîte patru ore pe zi de emisiune, în care voi prezenta weekend-urile speciale la MTV, weekend-uri cu teme variate: de la concerte, show-uri, interviuri cu vedetele momentului şi pînă la producţii locale. În fiecare sîmbătă şi duminică, voi vorbi despre cele mai tari piese şi videoclipuri, voi bîrfi împreună cu telespectatorii depre vedetele din afara ţării şi nu numai!”, spune carismatica actriţă.

O dată cu noul ei rol de VJ MTV, a încercat şi o culoare de păr, care, crede ea, se potriveşte de minune cu persona­litatea ei. Aşadar, am spune noi, roşul aprins este culoarea acestei veri. Pînă la MTV, traiectoria ei profesională a fost mai mult decît încărcată. Timp de şase ani, a făcut parte din cel mai longeviv şi mai de succes sitcom românesc, “La bloc”.

Ulterior, a schimbat total registrul şi a primit un rol în serialul de la Acasă TV “Doctori de mame”. Şi nici de lung-metraje n-a stat deoparte. În “Con­tra­timp”, a jucat alături de nume sonore precum Victor Rebengiuc, Dragoş Bucur sau Andi Vasluianu. “Am fost încîntată de acest prim film din viaţa mea. Bucuria mi-a fost cu atît mai mare cu cît am reuşit să obţin un rol principal!”, povesteşte ea.

Actriţă cu patalama

Între timp, Tili n-a lăsat nici şcoala deoparte, aşa că a absolvit Facultatea de actorie şi are deja diploma în mînă. “Mă bucur că toate aceste reuşite profesionale nu m-au împiedicat să petrec timp împreună cu familia mea. Merg destul de des cu nepoţeii mei în parc sau la film. Nu lipsesc nici de la piese de teatru, concerte şi ieşiri la mare sau la munte“. Şi nu numai cu familia îşi petrece timpul liber, ci şi cu iubitul ei. “Am un iubit şi nu este un secret! Avem o relaţie fericită şi liniştită, iar el are tot ce-i trebuie… să fie iubitul meu!”, spune ea rîzînd.

Călătorie prin
bucătăriile lumii

Cum se apropie vara, Tili ştie că pentru ea o să urmeze şi o vacanţă superbă. “Cu siguranţă, o să muncesc împreună cu echipa MTV, însă asta nu este o problemă, deoarece sînt obişnuită cu zile lungi de filmări, avînd în vedere că anul acesta împlinesc şase ani de cînd am venit la PRO TV. Vacanţa este însă stabilită de mult!”. Acum doi ani, a învăţat să sară cu paraşuta şi, cel mai probabil, şi anul acesta o să aleagă un sport extrem.

“Nu îmi planific niciodată aceste lucruri, însă nu refuz o experienţă interesantă atunci cînd apare ocazia. Cred cu tărie că viaţa merită trăită din plin, pentru că niciodată nu se ştie ce va urma!”. Şi la capitolul culinar crede că cel mai bine e… să trăiască din plin şi să-şi ofere tot ce au creat bucătăriile lumii de-a lungul timpului. “Nu mă abţin de la nici un fel de mîncare. Mă consider pufoasă, nu am fost şi nici nu cred că voi fi slabă, pentru că am o conformaţie de femeie juicy. Dar cred că mă încadrez în limitele normale în raport cu înălţimea mea”, spune ea zîmbind.


Weekend special
SÎMBĂTĂ, DUMINICĂ, 12.00, MTV