Timisoara a fost eliminata de Gloria Buzau

Apropo.ro / 06.12.2007, 14:25
Timisoara a fost eliminata de Gloria Buzau
Gloria Buzau a invins cu scorul de 5-3 la loviturile de departajare, formatia Poli Stiinta Timisoara, in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa Gloria Buzau a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-3 la loviturile de departajare, formatia Poli Stiinta Timisoara, in optimile de finala ale Cupei Romaniei si s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei.

La finalul primelor 90 de minute de joc scorul a fost egal, 1-1, iar dupa 120 de minute, scorul a fost 2-2.

Golurile buzoienilor au fost marcate de Litu ’90+1 si Bunica ‘107 din penalti, in timp ce pentru timisoreni a inscris S. Stancu ’78 si ‘117.

La loviturile de departajare au marcat Bunica, Gheorghita, Filip, C. Petre si Guda pentru buzoieni, respectiv Alexa, Ratiu, si Rusici pentru timisoreni. Unica ratare i-a apartinut lui G. Bucur.

Poli Stiinta a deschis scorul prin Stelian Stancu, in minutul 78, acesta reluand in plasa un balon sutat in prima faza de Arman Karamian in bara portii aparate de Minca.

Gloria Buzau a reusit egalarea in minutul 90+1. Gheorghita a executat o lovitura libera de pe partea dreapta si Litu a reluat cu latul din doi metri.

Gazdele au preluat conducerea dupa ce Bunica a transformat, in minutul 107, penaltiul acordat dupa faultul lui Latovlevici asupra lui Litu.

In minutul 112, arbitrul Sorin Corpodean i-a eliminat pe Artavazd Karamian (Poli Stiinta Timisoara) si M. Gheorghe (Gloria Buzau), acestia lovindu-se reciproc.

Timisorenii au reusit sa egaleze, scor 2-2, in minutul 117, atunci cand S. Stancu l-a invins pe Minca printr-un sut la vinclu din afara careului.

Dusan Uhrin jr: Atat putem la ora actuala

Antrenorul echipei Poli Stiinta Timisoara, Dusan Uhrin jr, a afirmat ca partida cu Gloria Buzau, din optimile Cupei Romaniei, pierduta la penaltiuri, a fost una nenorocoasa pentru formatia sa si considera ca deocamdata jucatorii sai atata pot.

"Am primit gol in minutul 90, ceea ce s-a dovedit decisiv in economia partidei, pentru ca i-am impins pe fotbalistii Gloriei catre poarta noastra. Golul doi al lor, la prima vedere, ar fi fost precedat de un ofsaid, dar asta nu scuza infrangerea, victoria Gloriei a fost meritata. Am vrut sa mergem mai departe, dar cred ca atat putem la ora actuala. Ne-a mai ramas doar campionatul si va trebui sa ne concentram asupra lui. Ne dorim punctaj maxim in urmatoarele doua meciuri", a spus tehnicianul ceh, adaugand ca nu i-a reprosat nimic atacantului Gigel Bucur, care a ratat penaltiul decisiv.

Antrenorul echipei Gloria Buzau, Stefan Stoica, a declarat, miercuri, la finalul partidei castigate la penaltiuri in fata formatiei Poli Stiinta Timisoara in optimile Cupei Romaniei, ca jucatorii sai au inima si ca vor urma zile frumoase pentru toti.

"Incep zile frumoase la Buzau. Dupa egalul cu Steaua, am eliminat Timisoara din Cupa. Este foarte usor pentru mine sa muncesc acum, intr-o asemenea atmosfera. Din punctul meu de vedere a fost un meci extraordinar de frumos, cu tot ce poate avea mai placut un joc de fotbal: rasturnari de scor, faze de poarta, eliminari, penaltiuri. Nu stiu pana unde vom ajunge in Cupa, dar vom trata fiecare meci ca pe o finala, nu avem nimic de pierdut. Nu stiu daca Gloria e acum spaima granzilor, noi incercam doar sa fim o echipa pe care sa o bagi in seama, si asta se poate numai daca invingi in meciurile importante", a spus Stoica.

Fundasul timisorean Stelian Stancu, declarat omul meciului, a mentionat ca Poli trebuia sa faca mai mult pentru a se impune. "Am dat doua goluri, dar n-a fost de ajuns. Trebuie sa ne trezim repede, pentru ca altfel obiectivele noastre se duc unul dupa altul", a comentat el.

Gloria Buzau: 32. Minca – 5. Doicaru, 6. Tudose (31. A. Iacob ’51), 3. C. Petre, 4. Jozici, 26. Filip – 23. M. Gheorghe, 13. Gheorghita, 19. Litu, 9. Iovita (17. Guda ’80) – 21. V. Simion (14. Bunica ’51). Antrenor: Stefan Stoica.

Poli Stiinta Timisoara: 12. M. Popa – 3. S. Radoi, 4. McKain, 23. Canu, 26. Latovlevici – 28. S. Stancu, 5. Alexa, 7. Aliuta (19. Rusici ’57), 77. Art. Karamian – 11. Arm. Karamian (6. Ratiu ’83), 15. A. Cristea (18. G. Bucur ’57). Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Cartonase galbene: Minca ‘108, Guda ‘110, Bunica ‘116 / Latovlevici ’76, McKain ’83.

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Sorin Corpodean, ajutat de asistentii Bela Szoke si Iulian Szekely si de rezerva Marius Avram. Observatorii intalnirii au fost Florin Halagian si Rodion Camataru.

La meci au asistat aproximativ 1.500 spectatori.

Â