Timisoara ar putea juca la matineu, din sezonul viitor

Apropo.ro / 15.04.2008, 12:04
Timisoara ar putea juca la matineu, din sezonul viitor
Poli Timisoara ar putea evolua din sezonul viitor in Liga a II -a din cauza ca oficialii Timisoarei ar fi falsificat semnatura lui Gluscevic.

Politehnica Timisoara ar putea evolua din sezonul viitor in Liga secunda din cauza lui Zvonko Milojkovic, impresarul care il reprezinta pe Vladimir Gluscevic, fost jucator al timisorenilor.

Acesta sustine ca oficialii Timisoarei au falsificat semnatura lui Gluscevic si a cerut o expertiza grafologica pentru a se determina ca semnaturile sunt false, iar clubul din Banat risca sa ajunga din nou la tribunalul de la Lausanne, informeaza Prosport.

"In 2006, cand Poli si-a schimbat numele, Gluscevic a fost chemat sa semneze un nou contract de munca. El a refuzat, dar s-a trezit cu o semnatura pe un act inregistrat la Camera de Munca. Jucatorul nu a semnat asa ceva, e un fals! De asemenea, cei de la Poli vin cu o hartie in care baiatul ar fi semnat ca nu are nicio pretentie fata de club. Si acele doua semnaturi sunt niste falsuri! Par copiate cu ajutorul calculatorului, pentru ca sunt perfect identice", a spus impresarul.