Timisoara, în circuitul international de concerte

Apropo.ro / 06.01.2006, 10:47
Timisoara, în circuitul international de concerte
Dupa alte doua incercari (fiecare reusita, in felul ei), ambele din sfera muzicii pop, Fundatia Phoenix face un nou pas important in incercarea de a introduce Timisoara in circuitul international de concerte. Este vorba despre concertul puternicului grup SOULFY , al carui lider

Dupa alte doua incercari (fiecare reusita, in felul ei), ambele din sfera muzicii pop, Fundatia Phoenix face un nou pas important in incercarea de a introduce Timisoara in circuitul international de concerte.

Este vorba despre concertul puternicului grup SOULFY , al carui lider incontestabil nu este altul decat celebrul MAX CAVALERA, exceptionala personalitate a rock-ului, care a marcat intrega activitate a unui alt grup celebru – SEPULTURA.

Concertul este programat sa aiba loc în data de 23 februarie 2006, de la ora 20.00, la Clubul THE NOTE (in colaborare cu care este organizat), dar promoterii romani iau deja in consideratie posibilitatea de a schimba locatia, mutand show-ul intr-o sala mai mare, avand in vedere numarul deosebit de mare al solicitarilor de bilete sosite prin Internet de la rockeri din intreaga tara.

Timisoara constituie un reper esential pentru miscarea rock din Romania si se asteapta o mare afluenta de public, avand in vedere si pretul biletelor, care s-a dovedit a fi accesibil amatorilor de acest gen de muzica – 50 RON.

Acestea sunt disponibile atat in Timisoara ( Clubul The Note, Bestial Records), cat si in Bucuresti (Fundatia Phoenix, Sala Palatului, Magazinul Â’Â’ MuzicaÂ’Â’, Librariile ‘Â’CarturestiÂ’Â’) . Rezervari la tel.021.312.13.11. sau www.phoenix.ro.

Fundatia PHOENIX