Timmie Jean Lindsey, prima femeie din lume care și-a pus silicoane

Apropo.ro / 03.04.2012, 09:49
Timmie Jean Lindsey, prima femeie din lume care și-a pus silicoane
Au trecut 50 de ani de la prima operație estetică de mărire a sânilor cu silicon. Prima femeie care a apelat la mărirea bustului a fost Timmie Jean Lindsey din SUA.

Americanca Timmie Jean Lindsey este acum o bunicuță obișnuită ce trăiește în Texas. Ea a fost prima femeie din istorie care și-a mărit sânii cu ajutorul implantului cu silicon, în urmă cu 50 de ani. A fost o deschizătoare de drumuri…

Timmie Jean Lindsey, 80 de ani, și-a operat sânii în 1962, când a dorit să-și mărească bustul de la cupa B la cupa C. Fiind prima care a făcut această operație, Timmie nici nu a plătit intervenția chirurgicală.

Timmie Jean Lindsey

Prima femeie din istorie care și-a pus silicoane

Americanca nu își propusese mărirea de sâni, ci ea plecase spre o clinică pentru a-și îndepărta un tatuaj de pe sâni. A ajuns la o clinică de caritate unde doi medici ce doreau să revoluționeze lumea medicinii estetice, Frank Gerow și Thomas Cronin, i-au propus să fie prima femeie din lume care își pune silicoane. Dacă nu erau tatuajele, nu se întâmpla nici povestea cu silicoanele.

„Nu mi-am dat seama ce am făcut decât abia când am ieșit pe stradă și bărbații au început să mă fluiere. Te-ai gândi că stăteau foarte semeți, dar ei sunt de fapt ca sânii obișnuiți, se lasă după ani. Acest lucru m-a surprins, pentru că mă gândeam inițial că voi avea sânii la fel și la 80 de ani„, a declarat Lindsay.

După 50 de ani, Timmie este bucuroasă că a fost prima femeie din lume care a apelat la această metodă de mărire a sânilor.