Timo Maas si Brian Molko (Placebo) au lansat piesa „College 84” (Video)

Apropo.ro / 09.11.2011, 16:46
Timo Maas si Brian Molko (Placebo) au lansat piesa
DJ Timo Mass revine cu o noua piesa electrizanta, "College 84", pentru care a colaborat cu renumitul Brian Molko, componentul trupei Placebo.

Timo Maas revine cu un nou single, „College 84”, pentru care a colaborat cu Brian Molko, vocalistul trupei Placebo.

Noul single a fost lansat la Rockets & Ponies, casa de discuri a lui Maas si anticipeaza al treilea album al cunoscutului DJ, care va fi lansat in 2012.

Producatorul Alan Moulder, care a colaborat cu Depeche Mode, The Killers, Nine Inch Nails si Foo Fighters, a realizat acest mix inedit care va fi cu siguranta apreciat in cluburi. Si pentru ca „aluatul” sa fie complet, &ME, Sam Young si Adam Port au contribuit la sound-ul hipnotic al piesei „College 84”

Timo Mass s-a remarcat cu remix-ul piesei „Doom’s Night” semnata Azzido Da Bass, urmat de lansarea celor doua albume ale sale cu mix-uri, „Music For The Maases Volume 1” si „Connected” – la casa de discuri a lui Paul Oakenfold, Perfecto.

In 2002, Timo Maas a lansat albumul de debut „Loud”, produs de germanul Martin Buttrich. A urmat „Music For The Maases Volume 2”, apoi al doilea album al sau, „Pictures”, in 2005, pentru care a colaborat cu Neneh Cherry si Brian Molko.

Succesul comercial al lui Maas a venit odata cu piesa „To Get Down”, care a fost folosita pe coloana sonora a filmelor „The Italian Job” si „Rider”, respectiv in seriile FIFA si intr-o reclama pentru berea Budweiser.