Timo Mass lovește din nou

Apropo.ro / 03.04.2006, 11:58
Timo Mass lovește din nou
Multa muzica, platane, party, fete frumoase, freze ciudate, euforii de tot felul, dans, Laura Cosoi, Pops... Pentru a profita, a doua oara în trei luni, de show-ul lui Timo Mass. A devenit o moda ca toate cluburile în voga de la noi sa se lupta sa-i aduca pe cei mai tari DJ-i din lume.

Multa muzica, platane, party, fete frumoase, freze ciudate, euforii de tot felul, dans, Laura Cosoi, Pops… Pentru a profita, a doua oara în trei luni, de show-ul lui Timo Mass.

A devenit o moda ca toate cluburile în voga de la noi sa se lupta sa-i aduca pe cei mai tari DJ-i din lume. În ultimele luni am avut parte de o ploaie de DJ-i care au venit sa mixeze, iar Timo Mass a venit chiar pentru a doua oara, ținand cont de faptul ca, prima data a strans mii de fani.

Timo Mass care a devenit ultra-cunoscut la noi, abia o data cu lansarea single-ului „First Day” alaturi de Brian Molko de la Placebo, a fost cotat drept unul dintre cei mai buni DJ-i din lume.

Daca acum trei luni, Mass a avut spectacol la Sala Polivalenta, acum show-ul a fost în Studio Martin, un soi de privat-party unde s-au strans în jur de cateva sute de persoane, care se cunoșteau și se simțeau ca acasa. Ca la orice concert de genul acesta, pe la pupitru cu platane, au trecut înca vreo trei DJ-i pana s-a urcat Timo Mass. Cel mai tare în warm-up a fost Vania, care a reușit sa arunce publicul în aer și la Van Buuren.

Mass a ajuns în fața celor care-l așteptau pe la ora trei dimineața. O ora absolut normala pentru obișnuiții genului. Iar distracția a fost maxima pentru toata lumea. Și pentru baieții „suparați”, cu foarte multe piercing-uri și cu niște creste care te trimiteau la scenele cu Tom și Jerry dupa ce au scapat în priza… deși, nimic de spus, aratau foarte bine și se potriveau perfect atmosferei! A fost distracție și pentru don’șoarele observabile din orice colț – genul care nu concep sa iasa din casa fara multe pregatiri în prealabil sau fara partener. Asta daca nu ies în gașca, așa ca fetele, și atunci stilul lor provocator este simțit de la și mai mare distanța. Cum distractiv a fost și pentru cei rupți de lume. Prin urmare, cei 500 de mii de lei, cat a fost intrarea, au fost bine investiți!

Timo Mass s-a nascut și a crescut în Hanovra, Germania. Pasionat de muzica și mixuri, la 13 ani deja începuse sa faca diferite aranjamente pentru prieteni. Afla mai multe despre dj-ul Timo doar din

Tags: