Timp de două ore, polițiștii au negociat cu un sinucigaș… surd!

Apropo.ro / 22.02.2014, 09:00
Timp de două ore, polițiștii au negociat cu un sinucigaș... surd!
O echipă de polițiști din Brașov au negociat timp de două ore cu un bărbat să nu se arunce de pe un pod. Nu știau că sinucigașul este surd.

Un echipaj de poliție și o trupă de jandarmi au încercat să negocieze cu un brașovean să nu se arunce de pe un pod. Bărbatul dorea să se sinucidă și părea că nu se va lăsa înduplecat de vorbele celor din jur.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Nimeni nu a reușit să îl convingă pe bărbat să nu își ia viața, iar în cele din urmă acesta s-a aruncat de pe pod. Din fericire, brașoveanu a scăpat cu viață. Are doar fracturi la picioare și a avut nevoie de spitalizare.

Povestea are presărat puțin umor, căci nimeni nu știa că bărbatul nu aude, că este surd, de unde și ignoranța lui la rugămințile organelor. Abia la spital lumea a aflat că el nu aude.

Bărbatul, de 59 de ani, nu este la prima tentativă de sinucidere. Trăiește singur și suferă de depresie deși copiii lui, plecaț în Italia, nu l-au uitat. I-au amenajat apartamentul și țin legătura cu el. Și surorile îl vizitează des mai ales că îl știu suferind și de diabet.