Timpul in alb – negru

Apropo.ro / 11.10.2005, 14:06
Timpul in alb – negru
Este stiut faptul ca reprezentantele sexului frumos sunt atrase de haine, bijuterii si parfumuri. In aceasta pasiune pe care femeile au facut-o pentru accesorii, mai nou, ceasurile vin din urma in mare viteza. De deferite forme sau culori, la preturi mai mari sau mai mici, ele nu rezista

Este stiut faptul ca reprezentantele sexului frumos sunt atrase de haine, bijuterii si parfumuri. In aceasta pasiune pe care femeile au facut-o pentru accesorii, mai nou, ceasurile vin din urma in mare viteza.

De deferite forme sau culori, la preturi mai mari sau mai mici, ele nu rezista prea mult in vitrinele magazinelor. Sunt imediat remarcate si de cele mai multe ori cumparate de asa numitele „fashion victims” de la noi. Ca deh, se asorteaza la nu stiu ce sacou, sau sunt in ton cu poseta si pantofii. Iar exemplele pot continua.

Si pentru ca toamna asta vom fi din nou in alb si negru, Oxette s-a gandit sa ne ofere o colectie de ceasuri in pas cu moda. O colectie avangardista si sofisticata ce cuprinde ceasuri care pot inlocui cu succes orice alta bijuterie pentru fiecare ocazie, indiferent de stilul vestimentar abordat.

Piesele de rezistenta ale colectiei de dama sunt modelele din otel inoxidabil, argint – care accentueaza senzatiile – sau piele, toate urmand ultimele tendinte ale modei. Mecanismul perfect, din quartz, este deja un element binecunoscut pentru ceasurile Oxette.

Avand la baza conceptul mix and match, colectia surprinde prin modele sofisticate si stiluri diferite, de la simplu la opulent, de la un design clasic la unul avangardist. Colectia include atat modele sport (rezistente la apa) cat si modele luxoase, stralucitoare, glamour & stylish, incluzand si prestigiosul cronograf.

Calitatea imbatabila a produselor este garantata de producator printr-un certificat de garantie oferit de acesta in momentul achizitiei, certitifcat valabil un an de zile. Pentru ca un atu principal al colectiilor Oxette il reprezinta unicitatea, certificatul de garantie oferit vizeaza nu numai mecanismul, dar si designul faimoaselor ceasuri Oxette.

Asadar, doamnelor fiti pe faza pentru ca toamna asta se poarta „alb – negru”!