Tina Turner, mireasă la 73 de ani

Apropo.ro / 22.03.2013, 17:00
Cântăreața Tina Turner va face nunta, cât de curând, cu iubitul ei, Erwin Bach. Este decisă să îmbrace rochia albă de mireasă.

Tina Turner, în vârstă de 73 de ani, este pregătită să se căsătorească cu iubitul ei Erwin Bach, 57 de ani, anul acesta, informează Blick.

Cei doi se cunosc din anul 1986, însă abia acum au simțit că este momentul să-și unească destinele.

GALERIE FOTO

Tina si Bach

Prea multe detalii despre acest eveniment nu au fost făcute publice, ci doar că nunta se va desfășura pe proprietatea lor din Zurich, dar și că Tina vrea să îmbrace rochia albă de mireasă.

Nunta ar putea avea loc cât de curând având în vedere că mirii au trimis invitațiile de nuntă, prin care anunță și dress code-ul obligatoriu: toată lumea în alb.

Tina Turner a mai fost căsătorită cu Ike Turner, decedat la 76 de ani, de care a divorțat în 1976, după 16 ani de mariaj, ani care au distrus-o psihic, fizic și emoțional, artista fiind deseori ținta violenței soțului.

Tina si Bach

A urmat apoi o perioadă în care a simțit nevoia să se detașeze, să refuze relațiile, tocmai pentru liniștea ei.

În 1986 l-a cunoscut pe Erwin, manager în industria muzicii, de origine neamț, care a fost exact opusul a ceea ce cunoscuse ea la Ike. Întrebată ce îi place mai mult la Bach, Tina a mărturisit: „El! Imi place tot la el. Așa cum este… e un om minunat”.

Tina s-a mutat cu Erwin în 1995, în Elveția, iar acum ea a primit și cetățenie.

Deși a fost cerută în căsătorie de mai multe ori în decursul anilor de Bach, abia acum Tina a simțit că poate face acest pas. „Sunt mai fericită ca niciodată, cum nu va imaginați. Nici eu nu am visat că va fi așa. Mă bucur de viață”, a declarat Tina Turner.