Tinerele englezoaice rescriu regulile întâlnirilor

De: Marian Andrei / 02.03.2012, 17:32
Tinerele englezoaice rescriu regulile întâlnirilor
Potrivit unui studiu recent, una din patru tinere din Marea Britanie se întâlnesc cu trei bărbați în același timp, iar una din trei cere bărbatul iubit în căsătorie.

De regulă (cercetătorii spun acest lucru), o femeie singură se întânește cu 1,46 barbați în același timp, însă tinerele englezoaice probabil nu au auzit de statistică, sunt prea dornice (să-și schimbe statutul de femeie singură) sau, pur și simplu, vor să testeze calitățile cât mai multor barbați.

Astfel, s-a ajuns la situația în care numărul de bărbați cu care se întâlnesc, în același timp, 24% dintre britanice este dublu față de medie. Spre comparație, restul de trei sferturi se întâlnesc îm medie, cu cinci bărbați pe an.

Studiul mai arată că, dacă ar trebui să ceară bărbatul iubit în căsătorie, o treime dintre tinerele necăsătorite ar face-o fără ezitare, în timp ce 65% recunosc că ele sunt cele care au ințiat o relație, propunând întâlnirea.

Un sfert dintre femei au motivat acest lucru prin faptul că „simt că dețin controlul” asupra situației, atunci când ele sunt cele care fac invitația, în timp ce 27% spun că „regulile tradiționale ale întâlnirilor nu mai sunt de actualitate„.